Teleurstellende ervaring met afhaalpunt bezorging en klantenservice

Ik had een tas besteld bij TennisDirect en bewust gekozen om deze bij een afhaalpunt op te halen, omdat dat doorgaans handig en snel is. Helaas liep het anders. Toen ik bij het afhaalpunt aankwam en de locker opende, bleek de tas er helemaal niet in te zitten. Het lijkt erop dat de tas misschien niet in de locker paste, maar dat is iets wat TennisDirect had moeten voorzien. Als het formaat van de tas niet geschikt is voor de lockers, bied die optie dan ook niet aan. Dit zorgde voor onnodige vertraging en frustratie. Ik heb direct melding gemaakt bij TennisDirect, maar inmiddels zijn we vier dagen verder en ik heb nog steeds geen enkele reactie ontvangen. Dit is teleurstellend, vooral omdat je van een grote winkel een snellere klantenservice mag verwachten. Hopelijk wordt dit in de toekomst beter afgestemd, want dit soort situaties doet afbreuk aan zowel de afhaalservice als de klantenservice.

Tweedekans racket Top

Geen noemenswaardige gebruikerssporen, dus een nieuw racket voor een hele vriendelijke prijs!

Sportschoenen snel geleverd

Snelle levering Makkelijk bestellen Producten goed omschreven

Trui was veel tekort en te smal voor een L vroeg om een retour label en nog niet gekregen.

Belde in aangegeven tijden naar tennis direct maar geen contact te krijgen. Trui weggegeven aan iemand met maat S Baal enorm omdat ik graag een roze trui wilde voor de tennis

Formidabel

Erg snelle service

Snel, correct en goede prijzen

Goede kwaliteit

Zeer tevreden met het trainingspak. Makkelijk te bestellen met verschillende maat voor broek en jasje. Goede kwaliteit en snelle verzending.

Snelle service! Top bedrijf

Ik twijfelde erg dus 2 paar schoenen besteld. Ze waren snel binnen, prima verpakt, beide schoenen gepast en 1paar retour, wat ook heel gemakkelijk ging (QR code laten scannen bij DHL) kost wel iets maar dat vind ik niet meer dan logisch! Ik zou zeggen ga zo door! Keep running!

Retour service bizar slecht

Ken weinig bedrijven die zo lang over hun retour service doen. Eerst worden alle pakketen verzameld en worden dan later retour verzonden. Vervolgens kunnen jullie er nog 10 dagen over doen om de retour intern te verwerken. Kom op zeg bijna 2 a 3 weken wachten tot je misschien eindelijk je geld terug krijgt. In mijn geval 2 paar HOKA's in totaal 240 euro. Ik kan nu geen nieuwe schoenen kopen voordat het geld retour is geboekt. Niet meer van deze tijd. Helaas in deze periode dus ook geen km maken. Eens maar nooit meer

Goede schoenen voor een goede prijs en supersnel geleverd.

perfecte schoenen met mooie korting

snelle levering en mooie korting vandaag met nieuwe schoenen gaan lopen en ze zitten perfect

Goed assortiment, betaalbaar en snel geleverd

Goed en volledig assortiment. Betaalbaar ( ook zonder aanbiedingen) en t te snelle levering.

Prima site en heel shel gel Evers en Voortrekker de feestdagen binnen.

Zie boven.

Top bedrijf

Snelle correcte levering. Product zoals beschreven. Zeer te vreden.

heel tevreden

Jammer genoeg het rokje nog niet gedragen. Te VIES weer!

gewoon net overtoom zeggen ze wel eens zo snel

ja het was ongelofelijk hoe snel jullie leverden. maar mijn zoon uit zwitserland komt pas de tweede kerstdag ik hoop dat de schoenen passen. anders heb ik een probleem als ze te klein zijn. maar de snelheid met leveren gewoon top.

Men doet wat men beloofd.

Bestelling, netjes, compleet en snel geleverd.

Top service! Goede voetbalschoenen

Ik koop altijd mijn voetbalschoenen bij Voetbaldirect. Ik voetbal op hoog niveau en heb dus nogal wat schoenen nodig. Als er een keer iets kapot gaat, geeft Voetbaldirect je garantie. Ook zijn ze makkelijk bereikbaar en reageren snel. Top! Ik blijf klant

Altijd een goede service en duidelijke site...

Prima winkelen met ruime keuze op sportgebied. Shop al jaren met plezier.

Heel prima

Leveren snel en correct

vlotte levering, gewoon goed.

correct, zonder gedoe

Fijne eerste aankoop.

Op deze site een mooie aanbieding gevonden voor mijn 2de paar Brooks. Mooie prijs, goede en snelle levering. Fijne site om op te bestellen. Aanrader.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Bestellen ging super makkelijk. Snel geleverd, was super fijn .

Snelle aflevering en goed kwaliteit

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports