Prima service!

Snelle service en levering, goede schoenen, leuke prijs!

Snelle levering, perfect product. Heel blij mee!

Concerne commande W101201327351

Mail reçu hier : colis renvoyé nous vous remboursons! Je ne comprends pas, je n’ai pas reçu le paquet et donc pas renvoyé et ne sais pas pourquoi, mon adresse est exacte ! J’aimerais le recevoir et ne souhaite pas payer à nouveau les frais d’expédition.

Geen levering

Pakket is niet geleverd. Nog steeds geen geld terug. Jammer …..

Bestelling snel en goed afgehandeld

Een teleurstellende ervaring

Op zondag 31 november j.l. bestelde ik bij u hardloopschoenen van het merk en type Muzino Wave Rider 29. Sinds dit merk in Nederland geïntroduceerd is, 2e helft 1990, loop ik hier op. Ik keek uit naar een nieuw paar, nodig voor mijn voorbereiding op de Egmond kwart marathon a.s. Tot op heden heb ik nog niet de schoenen ontvangen. Een woord van geruststelling heb nog niet vernomen U blijft zoals u weet verantwoordelijk voor de gang van zaken. Als de schoenen zoek zouden blijven, verwacht ik van u zonder meer een paar nieuwe, gelijksoortige schoenen (Mizuno 29, maat 43), of wel mijn geld teruggestort.

Zeer goede schoenen

Supersnelle levering van de Mizuno Wave Rider de schoenen lopen heerlijk.

Top schoenen voor een top prijs en snel geleverd

Zag trailschoenen met spikes in de aanbieding van Hoka. Laatste paar in mijn maat (schoenmaat +2) Meteen besteld en de volgende dag in huis. Blij mee

Bestelgemak en snelle levering

Het is makkelijk bestellen en de bestelling was de volgende dag al binnen.

Goede afhandeling en kleinzoon was ook zeer tevreden met de slippers

Goede producten met vriendelijk en hulpvaardig personeel

Barcelona trainingspak L besteld een M geleverd

Door de vele negatieve reviews over als je wat terugstuurt bij jullie dat dat bijna altijd gedoe is heb ik hem gewoon met € 30 verlies verkocht en heb er eentje in de winkel gekocht op de goede maat

Artikel is prima. Snelle verzending. Helaas is het bestelde artikel door de vervoerder retour gestuurd zonder bij mij af proberen te leveren. Snel geld terug echter niet de verzendkosten, terwijl dit niet mijn schuld is maar de vervoerder. Daarna nogmaals besteld en deze wel goed binnen gekregen. Daarom geef ik niet de volledige aantal sterren.

Snelle verzending en hele fijne hardloopschoenen!

Veel producten, maar mist wat informatie

Het helpt om te sommige kledingstukken op een model te kunnen zien en dan met de informatie hoe lang ze zijn en welke maar ze dragen. Nu is de inschatting soms heel moeilijk en dan moet je iets retourneren en dat doe je liever niet.

betrouwbaar, scherpe prijs en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en betalen, volgende dag in huis. helaas paste niet alles maar ook het retour sturen was makkelijk moest wel iets betalen, en wacht nu op mijn terug betaling verwacht dat het goed gaat.

Snelt besteld en volgende dsg al in huis

Snel geleverd en een goede klanten service. Ik vond het alleen jammer dat de factuur via de app te verkrijgen is en niet via de mail als je gewoon besteld.

goede verhouding kwaliteit/prijs. Snelle service

Adidas Arsenal trainingspark voor onze kleinzoon was perfect. Goede kwaliteit. Snelle levering. Alles top

Prima ervaring met Passatennis

Tennisschoenen besteld maar iets te klein, deze geretourneerd en 1/2 maatje groter besteld. Alles vlot verlopen en geld ook snel retour. Prima service.

gewoon top

levering was lekker snel netjes verpakt zoals het hoort. schoenen zitten heerlijk ook van mijn dochter een fijne shop om mijn sport schoenen te halen uitstekend werk.

Drama geregeld

Drama geregeld allemaal

Top schoenen

Goede zoekfunctie en gemakkelijk bestelproces. Supersnelle levering. De bestelde schoenen lopen heerlijk.

Super snel geleverd!

Asics schoenen hier besteld omdat de prijs ronduit goed was. Bestelling op vrijdagavond om 21.55 uur doorgezet, en tot mijn grote verbazing werkelijk de volgende dag al afgeleverd! Dat noem ik gewoon super snel!

Prima product, goeie, snelle levering

Fijne ervaring! Schoenen waren er snel, het bestellen was makkelijk.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports