Goede webshop en snelle levering

geweldig

alles was correct verpakt en de bezorging was snel.

Kan de levering voor 21:00 uur besteld andere dag in huis niet waarmaken.

Een hockeystick op zondag besteld. Er wordt reclame gemaakt voor 21:00 uur besteld andere dag in huis. Er werd niets vernoemd dat het om werkdagen ging. Uiteindelijk product op woensdag gekregen. Prijs kwaliteit is prima.

Goede site

Keepcool chaussures Padel asic

Simple, facile et rapidité. En plus ils ont les petites tailles pour homme.

Ontzettend blij met mijn nieuwe hardloopschoenen. Qua uiterlijk, maar vooral qua pasvorm. De bestelling verliep zonder problemen en ik werd op de hoogte gehouden over de bezorging. Mijn volgende paar koop ik zeker weer via runningdirect

Mooie kleur

Fijne schoen. Hij loopt lekker al moet ik nog wel wennen aan deze schoen.

Prijs kwaliteit uitstekend

Ze hebben leuke spullen en voor iedereen wat wils omtrent handbal.

Kleinzoon heel blij

Besteld en volgende dag in huis

Niet het goede product gekregen.

Ik heb op vrijdag besteld verwachte datum was maandag maar het kwam zindag ochtend al binnen dus iver de bezorging of bezorgtijd heb ik niks over te zeggen die was perfect. Ik heb 1 paar handschoenen besteld en 1 paar voetbal schoenen. De handschoenen zijn goed, maar de voetbalschoenen heb ik de witte kleur gekozen en heb ik de zwarte gekregen. Ik vind dit heel jammer omdat ik liever de witte had en het hoort niet bij een winkel om zomaar een andere kleur te geven. Ik hou wel de zwarte gewoon omdat ik de voetbalschoenen dinsdag nodig heb en met het retouren enzo ben ik veel te lang bezig en red ik het niet. Ik vind dit dus heel jammer en ook gelijk een verbeterpunt voor de webshop. Verder was mijn ervaring wel tevreden en ik zou er nog een keer willen bestellen (als ik maar het goede product krijg)

Snel geleverd en laagste prijs. Dus dan verdien je een dikke 10

Beter

Ik heb een test tennisracket gekocht van Head. Het tennisracket is perfect met minimale schade. Maar waarom dan beter omdat het beter had gekund door simpelweg het tennisracket even schoon te maken en geen stickers erop te plakken waar de lijmlaag blijft zitten.

Vlotte bezorging en alles netjes afgehandeld.

Mooie prijzen

Mooie prijzen, snelle levering!

Gros problème

Cela fait plus d'une semaine que j'ai commandé une montre sur votre site, je n'ai toujours pas été livrée. J'ai déjà envoyé plusieurs courriels de plainte et en ce moment. Toujours pas de solution. J'aimerais recevoir ce que j'ai commandé et payé dès que possible

Vlotte levering

Vlotte levering, gunstige prijs (aanbieding)

Prima product, goede prijs en snelle levering.

Ons kleinkind is superblij met zijn nieuwe hockeyhandschoenen.

Mooie tas!

Even een aandachtspuntje voor de verpakking, die was gewoon open en dus kon je zien wat er in de doos zat!

Makkelijk bestellen

Heeel veeeeel keuze

Snelle levering, zelfs tijdens BlackFriday

Ik had een rokje besteld voor in de zaal en die werd de volgende dag geleverd! Super fijn!

goedeprijs,snel geleverd

goede prijs,snel geleverd

Snelle en volledige levering

Had rackets besteld met bespanning en aantal andere artikelen. Racket was heel goed bespannen en alle artikelen tegelijk geleverd. Heel tevreden.

Goede informatie en snelle bezorging.

De prijs was zeer concurrerend en de levering was snel en de informatie op de website was uitstekend.

Prima artikel op de afgesproken dag ontvangen

Aflevering belabberd,ik woon in een appartementengebouw 1 hoog. DHL had mijn bestelling in de lift laten liggen en werd door een medebewoner bij mij afgeleverd

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports