Goede kwaliteits spullen, leuke prijs, snelle levering, kortom topservice!

Geweldige snelle levering!!

Wat een snelle levering. Bestellen en hup je hebt het 2 dagen erna gewoon thuis!! Top!!

Super service

Snelle levering en prima retour afhandeling.

Goede shop

Duidelijke website waar al je vragen worden beantwoord.

Nah vond best perfect opzich toch mooi volgende dag al aangekomen en perfect verpakt enzo toch

Goede snelle levering

Besteld en volgende dag in huis.

Volgens afspraak, netjes geleverd

Gewoon goed

Was goed en op tijd geleverd

Snelle levering goede kwaliteit

Besteld en meteen een dag later in huis Goede kwaliteit netjes verpakt een echte aanrader

Heerlijke winkel voor professionele tenniskleding

Goede kwaliteit en professionele tenniskleding en attributen met snelle levering

Zelden zo snel en correct geleverd

Online besteld op zaterdag en maandagochtend al in huis! Super snel!

1x zeer goed

Besteld de zondag de dag erna was het eral. Perfecte service.

De beloofde levertijd werd niet nageleefd

Er wordt beloofd dat voor 24u besteld is s anderendaags on de bus. Wij hebben echter 3 dagen moeten wachten!

Zeer goede ervaring’

Bestelling kwam netjes geleverd en op tijd.

Top service!

Personeel in Zoetermeer heeft de juiste kennis en verkoopt niet zomaar zonder advies te geven.

Super tevreden de volgende dag al in huis

Super snelle levering van m’n hardloopschoenen

1e ervaring is niet goed

Een handbal maat 0 besteld, maar met opblazen blijkt het ventiel los in de bal te zitten waardoor het leegloopt. Tot op heden nog geen reactie ontvangen n.a.v mijn mail, dit verwacht ik echter wel nog deze week..

Retour kost verzendkosten

De retourzending is helaas niet gratis. Was voor mij niet duidelijk aangezien het boven de 49€ gratis verzenden stond vermeld.

Uitstekende en snelle service

Snel en op tijd geleverd. 'S middags besteld volgende dag in huis.

Gewoon goed afgehandeld

Super snel

Binnen een dag de schoenen thuis. En het waren de juiste, dat is ook fijn.

Product is snel geleverd en functioneerd goed. Beschrijving voor gebruik is duidelijk.

Goed aanbod, prima prijzen en levering.

Ik vind er wat ik zoek op hardloopgebied. Prijzen zijn prima. Heel tevreden.

Heel fijn en snel!

Hele snelle levering, en mooi broekje. Het was erg moeilijk om zo’n broekje te vinden en het is erg mooi en zit fijn.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning. PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.

Over PassaSports