Super snel geleverd

Volgende keer bestel ik hier weer

Verkeerd product geleverd. Echt jammer

Verkeerd product geleverd. Echt jammer

Top! Super fijne schoenen! Blij mee!

Snelle levering. En mijn nieuwe loopschoenen lopen als op een matras!

Op tijd en netjes afgeleverd

Snelle levering, goede spullen en prima prijzen

Ik heb er al vaker besteld Snel in huis Goede prijs Goede producten en genoeg keuze Retouren ging ook heel goed (maatje groter nodig)

Kleding netjes en snel ontvangen. Retour ook correct verwerkt. Enige kleine nadeel is dat je niet via Klarna kunt betalen

Goeie aanbiedingen en snel verzonden

Prima webshop waar je vaak de laagste prijs hebt. Het is betrouwbaar en snel.

Goede pasvorm

Snel geleverd goedevpasvorm

Keurig en snel geleverd

Had mijn bestelling zeer snel thuisbezorgd!

snel en betrouwbaar goed product

snel en betrouwbaar goed product

Goede website met ruime keuze en snelle levering!

Aantal kerenhockeykleding besteld. Erg tevreden. Veel keus, goede kwaliteit. En snelle levering!

gebruiksvriendelijke website met een uitstekende service en kwaliteit

De snelheid van de service was indrukwekkend. Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik direct een bevestiging, en het shirt werd binnen de beloofde tijd bezorgd. Alles was netjes verpakt en de kwaliteit van het eindproduct was boven verwachting.

Netjes

Goede kwaliteit, snelle levering en vriendelijke klantenservice!

Niet geweldig

Ik heb inmiddels vaker besteld bij PadelDirect en niet voor het eerst komen zij de beloofde bezorgingsafspraak niet na. Er wordt aangegeven "vandaag besteld voor xx uur, morgen in huis". Tot twee keer toe is dit niet het geval. Ik bestelde onder andere nieuwe schoenen met het idee deze nog te testen voordat ik competitie moet spelen. Ook bestelde ik een frame protector voor een nieuw racket zodat deze niet beschadigd zou raken aan de rand. Je raadt het al, in de training waarbij ik de protector al had moeten hebben, raakt het nieuwe racket beschadigd aan de rand, door het ontbreken van deze protector. Ook heb ik ervaren dat ik een nieuw racket bestelde, waarbij de verpakking van het racket zat vastgeplakt aan de grip, waardoor de grip bij het uitpakken direct kapot gaat. De reactie was: ja dit gebeurt vaker bij Siux rackets. Dit werd enigszins gecompenseerd met een tegoedbon, maar het is niet wat je wil horen. Laat dit dan vooraf weten bij het kopen van een dergelijk racket.

Snel stuk

Ik heb nu voor de derde keer ASICS tennisschoenen gekocht gaan altijd op dezelfde plek aan de bovenkant stuk. Daar waar mijn grote teen zit. Goed opgelost

Snel geleverd, en het product voor een goede prijs.

Snel geleverd, en het product voor een goede prijs.

Fijne en goed bereikbare webshop

Ik koop hier met regelmaat mijn hardloop kleding/schoenen. Ben erg tevreden over de service en kwaliteit van mijn bestellingen. Een aanrader voor iedere hardloper!

Goed en goedkoper dan elders

Snel geleverd, scherpe prijzen, gewoon goed!

Excelente

Foi muito rápido o envio

Goeie tennisballen ontvangen en heel snel geleverd

Excellent shop and service

Thank you

Fijne en snelle service

Uitstekend!

Snelle correcte bezorging

Het zijn een hele fijne inschuifbare scheenbeschermers zonder dat je je schoenen en sokken moet uitdoen, aanrader!

Voor het eerst

Eennslechte ervaring. Bestelling nog steeds niet binnen.

Mooie deals en snelle levering

Beide paar loopschoen die besteld waren snel geleverd en tegen een zeer mooie prijs !

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports