Snel verzonden

Absoluut perfect

Na een foutje gebeld en het werd per direct opgelost. Al voor ik de schoenen retour had gestuurd werden de nieuwe al op gestuurd. Top service en vriendelijk

Snelle levering. Netjes verpakt. Top van jullie

Prima webshop, kreeg mijn bestelde schoenen snel in huis

Snelle levering, kreeg hetgeen wat ik besteld heb, grote keuze in schoenen, er zit voor iedereen iets tussen. Goede filtermogelijkheden op de site.

great experience

have had great support and great communication while ordering my new hockey bags!!

vlotte service

zeer vlotte service + scherpe prijs

ideaal

Het is een hele fijne trui wat lekker draagt en lekker warm is

Heel eenvoudig het product tegen scherpe projs binnen een dag ontvangen!

De site is heel overzichtelijk en het bestel en betaalproces is goed en begrijpelijk in gericht. Opvolging via postnl werkt ook pra

'S avonds besteld, dag erop al voor de middag geleverd.

Slecht

Mijn bestelling is niet geleverd service gebeld maar na aantal dagen nog steeds niks gehoord

Gedaan wat er is beloofd

Ruim assortiment, goede prijs, snel geleverd en uitstekende service

Voldoende keuze, goede prijs en snelle levering. Ze zeggen niet alleen de laagste prijs te garanderen maar doen dit ook echt. Zeker aan te bevelen.

Super snelle levering

Het product ( de asics tennisschoen voldoen perfect!

Goede foto's op de site, eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Goede webshop

Een top communicatie. Je word netjes geholpen door de klantenservice. Snelle levering. Mocht iets niet bevallen kun het netjes retourneren en binnen korte tijd je geld weer terug ontvangen. Super ga zo door.

echt prachtig , veel keuze en snelle levering, en prijs is ook goed.

Super snel geleverd en goede prijs

Zeer tevreden !

Tennisschoenen van topkwaliteit en snelle levering

Asics tennisschoenen voor kids besteld. De schoenen passen goed en werden zeer snel geleverd.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service. Lage prijzen!

Shirts niet beschikbaar

De shirts van onze club zijn niet beschikbaar. Toch is dit de enige winkel waar we ze kunnen bestellen. Slecht zeg. Je weet toch hoeveel leden er zijn. En op hoeveel nieuwe bestellingen je dan moet rekenen. Wat een prutswerk dat de nieuwe shirts dan niet beschikbaar zijn.

Fast delivery

They are fast, and responsive. Definitely gonna come back..

Alles snel en corect

Super snel

Ik bestel hier nooit weer

De levering ging goed, maar na het retour sturen is mijn retour na 3 weken nog niet verwerkt en krijg ik problemen met afterpay. Wat een slecht bedrijf. Ik heb er achter aan gebeld, maar na 1,5 week is het nog steeds niet geregeld.

Wat een heerlijke schoenen

Heerlijke schoenen die Hoka Bondis extra wide en wat een demping, niet om mee hard te lopen, maar gewoon om op te wandelen. Een absolute noodzaak met 2 doorgezakte voorvoeten.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning. PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.

Over PassaSports