Super snelle levering

S avonds besteld en de volgende morgen al bezorgd! Geweldig! Zelfs mooie hardloop sokken gratis erbij gekregen

Snelle en correct service

Snelle en correcte service

Perfecte service

Tevreden

Snelle service , goed assortiment en goede producten.

snel geleverd

Einde van de dag besteld en volgende dag direct geleverd!

Ik ben fan!

Bestelde artikel perfect passend , degelijk materiaal en supersnelle levering

Goed en snel geleverd

Hardloopschoenen en sokken besteld. S middags besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Schoenen en sokken zitten perfect.

Super vriendelijk en snelle bezorging

Heel tevreden van de service

Top winkel

Duidelijke site met veel keuzes.en in ons geval een mooie aanbieding .voor de keepershandschoenen van mijn zoon . En de levering was zoals beloofd . Helemaal top dus

Altijd de goede tenniskleding

Altijd veel keus bij tennisdirect en ook veel leuke acties. Ik koop hier tijd mijn tenniskleding. Snelle levering ook!

Supersnelle levering

Heb laat in de middag slippers besteld en de andere dag werden ze al geleverd slippers zijn helemaal naar m'n zin lopen lekker maat is perfect dus ben zeker tevreden en zou het iedereen aanraden

Goede shirts en goede service

keurige service en goede kwaliteit shirts

Super snel

Mooi spul en supersnel geleverd! Dat noem ik hele goede service

Snel en goed!

Goed en snelle levering!

Ruime keuze en vlotte service

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

Mooie site met kwaliteit artikelen en goed geholpen met mijn vragen.

Ik ben goed geholpen met vragen over mijn retourbestelling, ik heb daarna weer een bestelling gedaan en was ook binnen 2 dagen binnen.

snel en correct geleverd

product was er snel en voldoet aan mijn wensen

Goede levering met een goede nazorg via de mail.

Goede snelle levering. Klantvriendelijk

Goede site, snelle levering, klantgericht

keurig de volgende dag afgeleverd

alles naar wens

bestelling de volgende dag al in goede orde ontvangen

Goed aanbod en dito service

Snel in huis, netjes verpakt. Dik in orde.

Top service en snelle levering

Top service en snelle levering. Goede producten

Goeie service

Snelle levering duidelijke info kwa levering.

Perfect! Avond besteld - ochtend 8 uur thuis! Echt blij

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning. PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.

Over PassaSports