tennisdirect maakt waar wat ze belooft

na bestelling goede communicatie en levering dag erna op afleverpunt. top. tennisschoenen (Kswiss) zitten uitstekend, goede pasvorm, blij mee.

Top snel geleverd

Snel geleverd en fop verzoek snel een factuur

Super snelle levering!

Top webshop!!!

In een korte tijd al 5 - 6 besteld bij TennisDirect. Tot nu toe een geweldige ervaring. Bestellingen werden goed en volgens afspraak geleverd. Groot assortiment. Alles staat goed en duidelijk vermeld op de website.

Producten snel geleverd, prijzen zijn goed, service prima!

Snel en fijne prijs

Duidelijke site, ruime keuze voor goede prijs.

Vlotte service

Het bestellen van de sportschoenen verliep vlot, net zoals de bezorging ervan.

Heel correct en snel geleverd.

Heel correct en snel geleverd.

Super snel mijn pakketjes in huis. Top!

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer snel verstuurd en in huis. Top!

Levering met schoonheidsfoutjes

De (schoonheids)foutjes bij levering: - Levering van bedrukte T-shirt duurde 6 dagen - DHL meldde donderdags dat pakket nog niet was ontvangen en de maandag daaraanvolgend dat pakket was afgeleverd bij service-point (service point volgens opgave). Daartussen geen meldingen. - T-shirt was "verpakt" in een veel te grote doos.

Super voetbalschoenen!!

Ze zitten heerlijk en zien er ook nog eens flitsend uit. De schoenen zijn snel geleverd. Ik ben blij!!

Mizuno korfbal schoenen vorig jaar gekocht. Helaas ging de zool al helemaal slijten. Na goede communicatie kreeg ik nieuwe schoenen . Echt een top service

Snelle en goede service

Altijd snelle verzending. Wel weinig mogelijkheden om een kortingscode te gebruiken aangezien dit niet mag op afgeprijsde artikelen. (En het nu vaak lijkt alsof veel prijzen “afgeprijsd” zijn)

Correct

Snelle levering goede prijs

Top !! Alles correct verlopen !

Alles zeer goed verlopen ! Een echte aanrader !!

Keurig op tijd geregeld, volgens afspraak

Duidelijke website en grote aanbod

Passen goed

Zitten lekker, heb dit merk al vaker gekocht

4,01101E+11

Hello, I still haven't received my order, I'm worried. Good reception

Eenvoudig besteld, snel geleverd op dag van keuze.

Babolat Boost Rafa

Nice servce, fast delivery and great product with promotion!

Helaas niet gedaan wat ze beloven

In verband met levering binnen 1 dag gekozen voor bestelling bij Padelracket, terwijl elders goedkoper uit zou zijn. Dan doodleuk een mail krijgen dat ze het niet binnen 1 dag kunnen leveren.

Snelle bezorging

Alleen retour van je geld duurt best lang

Beste Hockeywinkel van Nederland!

Breedste assortiment, mooie producten, goede prijzen, snelle levering en duidelijke communicatie! Top winkel.

Zondag bestelling geplaatst en maandagmorgen keurig ingepakt al geleverd. Nog nooit zo snel service meegemaakt.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports