Groot assortiment, snelle levering. Helemaal top.

Vriendelijk, behulpzaam, oplossingsgericht

In orde

Twee paar Adidas Ultraboost 21 gekocht voor een zeer scherpe prijs. Helaas waren de schoenen niet voor mij en moet ik ze retourneren. Ik ben te spreken over de communicatie, vlotte verzending en dat alles goed verpakt zat. De kaartjes zaten nog netjes aan de schoenen bevestigd (zie je lang niet meer bij alle webwinkels krijg ik wel eens de indruk). Ik zou jullie aanbevelen.

Correcte en héél snelle levering !

Zaterdag middag besteld en maandag al in huis ! Prima Service

Snelle levering goede prijzen

Snel

Zaterdag besteld , en maandag al geleverd , maar helaas mijn franse bully heeft hem alweer gesloopt !!!

Ruime keuze en snelle levering

Er is een ruim assortiment waardoor er altijd wel iets voor je bij zit. Bestellen en een dag later ligt het bij je in huis. Zo zie ik het graag.

Goede schoenen voor een geweldige prijs. Gisteravond besteld, vanmorgen bezorgd. Sneller kan niet.

Prima.

Snelle service en goede kwaliteit

Gisteren besteld en vandaag al binnen. Prijskwaliteit verhouding was goed.

Levering altijd juist en altijd binnen 48 uur binnen!

Ik ben zeer tevreden over Tennis direct. Mijn bestelling is altijd binnen 48 uur binnen en vaak binnen 24 uur. Dit geldt voor alle producten, schoenen, kleding en racket(toebehoren).

Zeer goede opvolging van de bestelling, correcte afhandeling, ook wat retours betreft werkt men heel nauwkeurig.

Parfait

Rapide, service impeccable

Snelle goede levering

Alleen maar goede merken op de site en met aanbiedingen. Ik krijg de bestelling de volgende dag al geleverd. Helemaal naar wens!

Snelle afhandeling

Prima artikelen, let op de prijs, zowel positief als negatief.

Zeer goede service. Vrijdagavond bestelling geplaatst. Zaterdagmiddag was deze reeds toegekomen! Schoenen zoals omschrijving.

Niets op aan te merken!

Super snelle levering (steeds de dag erna) Alles in perfecte staat!

Vlotte verkoop!

vlotte afhandeling en levering

vlotte afhandeling en levering

Super snelle bezorging!

Besteld volgende dag geleverd!

Alles volgens afspraak

nieuwe squashschoenen besteld bij Sportshop.com en deze zijn netjes de volgende dag geleverd. Een prima ervaring zonder problemen.

top!

Snelle bestelling en goede producten!!

Snel, netjes, conform afspraak

Fast delivery, impeccable products.

Very satisfied with the delivery and products. In addition it was the only place I found the products I needed with some discount (for example Asics magic speed), so I could save some money as well. Recommend the website based on my experience.

Makkelijk en snel

Bestellen ging erg makkelijk en de levering was supersnel.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning. PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.

Over PassaSports