snelle en efficiënte communicatie

Mooie afgeprijsde zaalschoen

De zaalschoen die ik zocht, was hier het beste geprijsd. En binnen 48 uur geleverd. Prima, betrouwbare site. Ook de klantenservice reageert binnen enkele uurtjes op mijn vraag, wat ook belangrijk is. Kortom, deze site beveel ik zeker aan.

Goede kwaliteit en snel geleverd, top!

Geleverd volgens afspraak

Snelle levering, goeie service

Ik kocht wat handbalspullen op Handbalshop.nl en ben tevreden over de prijs/kwaliteit en de snelle levering.

snelle levering van een mooi product

Goeie service….

Kwaliteit van het product kan beter. De naad scheurde na 2 week all bij de knië…

Verkeerde bestelling binnen gekregen

Verkeerde bestelling binnen gekregen en contact opgenomen met de klantenservice. Een vriendelijke mail terug gekregen met het verzoek om foto’s te sturen van de producten. Dit doorgestuurd en later niks meer gehoord.

Uitstekend artikel voor een normale prijs

Super snel geleverd en de afgeprijsd artikel is top

Mooie prijs kwaliteit

Besteld en weer snel geleverd. Prima. Klein verbeterpuntje: de beschrijving van grey bij de schoen bleek onjuist, het lijkt misschien wel grijs maar is smog green …

Super.

Past perfect en met de kleur rood val ik op bij de dames.

snelle levering en mooie kwaliteit

Goede kwaliteit en goede service

Geweldig schoen kwam snel en goed binnen

Schoen zit lekker en optijd mooi binnen gekomen

Past als een schoen..

Ik heb een bredere voet en hiervoor heeft Tennisdirect een filter en advies op haar website. Zo kwam ik er snel achter welke merken beter geschikt zijn voor mijn type voet. Vaak moet ik kleding terugsturen omdat het net niet lekker zit, past of staat. Super vervelend, kost allemaal weer tijd en moeite. Door duidelijke uitleg op de website voorkom je teleurstelling en had ik een schoen die vanaf de eerste training niet meer uit is geweest.

Snelle levering en altijd kwaliteit.

Broek stuk, geen oplossing

Helaas is mijn legging bij de eerste keer sporten in de naad kapot gegaan. Daarop een mail gestuurd naar de klantenservice. Die vond wel dat ik het draadje kon doorknippen. Ik had daar een ander idee over, aangezien ik omdat mijn garantie kwijt zou zijn. Uiteindelijk een retourformulier ontvangen en de broek teruggestuurd. Deze is verwerkt, maar tot op geden geen oplossing of mijn geld terug. Waardeloos verhaal. Had gehoopt deze review niet te moeten schrijven, maar als reactie uitblijft..

Goede spullen voor een mooie prijs.

Prima prijs en snelle bezorging.

Perfecte deals en snelle levering, daarnaast oplossings gericht bij klachten. Een super webstore!

Top service bij een gemaakte foutje!

Ik had een rood CS+ KNHB scheidrechters jasje besteld. Helaas stond de tekst CS+ KNHB en logo niet op het jasje. Top geholpen door een sympathieke dame, jas terug en wordt nu bedrukt bij Hockeydirect. Kanniewachten!

Fijne website, goede collectie en de juiste prijs!

Nog geen ervaring met de service, maar erg tevreden over mijn bestelling.

Vlotte levering, mooie kwaliteit

Vlotte levering Mooie kwaliteit

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports