Snelle en goede levering

Een bestelling gedaan die ik de volgende dag heb ontvangen. Ideaal als je snel iets nodig hebt :)

Snel en correct!

Binnen 24 uur werd mijn bestelling volledig compleet geleverd. Wat wil je nog meer? De keuze is ook reuze, dus echt een aanrader!

Bestelling na een maand nog niet geleverd

Na een maand heb ik mijn bestelling nog steeds niet. DHL gaf aan dat hij in de ophaalautomaat zou moeten liggen echter trof ik een leeg vak aan. Sindsdien begon de ellende. De klantenservice reageert allereerst continu erg langzaam en zegt dat het probleem bij DHL ligt. Inmiddels gevraagd om terugstorting van mijn geld maar hier ook alweer geruime tijd niets op gehoord. Inmiddels heb ik mijn bestelling al ruim een maand geleden geplaatst en betaald en nog steeds geen product of geld gezien..

Superservice

Zij hebben niet alleen goede producten maar ook een heel goede service ! Heb mijn hardloopschoenen per ongeluk een half maatje te groot besteld, ik kon ze gewoon terug sturen en kreeg netjes en snel mijn geld terug. Ik bestelde nieuwe, in de goede maat en binnen 2 dagen had ik ze alweer binnen! Super! Bedankt Running direct

Prima zaalschoen

Zat gelijk als gegoten. Prima zaalschoen, fijn als je een niet zo smalle voorvoet hebt.

Volgende dag geleverd

Nog niet ontvangen.

Ik wacht al ruim een week op mijn bestelling. Geen berichtje over vertraging, geen antwoord op mijn mail…

Snelle levering en blij met de producten

De levering was snel zoals weergegeven op de website. Ik ben ook erg blij met de producten.

Slecht

Ik heb voetbalschoenen gekocht. ze waren te klein en ik wilde ze retourneren en grotere kopen, helaas krijg ik geen retoursticker (ondanks het sturen van e-mails naar de klantservice). Ik heb dus schoenen gekocht in een andere winkel en moet ze helaas zelf verkopen . Ik raad de "voetbal direct" winkel niet aan.

Afspraken nagekomen

Vandaag besteld maandag in huis, werd dinsdag in huis

Racket is zoals verwacht, levering een dag later als beloofd

Snelle levering. Goede pasvorm van de schoen

Super assortiment voor voetbal/sport.

Als ik op zoek ben voor mijn zoon voor nieuwe voetbal kleding en accessoires dan is voetbaldirect altijd de eerste website die ik open. Goede kwaliteit en eerlijke prijzen. Enige wat soms lastig is, is ruilen. Ik had een product wat qua maat niet helemaal klopt. Volgens de maatvoering op de website zou het goed moeten passen, maar helaas was dat niet het geval. Dan blijf je retourkosten betalen... Als ik zeker weet dat het past, is het een topwinkel!

Blij met korfbalshop.nl!

Overzichtelijk, snel en betrouwbaar. Geen valse beloftes over bezorgtijd enz What you see is what you get! Meer heb je noet nodig.

Supersnelle levering

Goede klantenservice!

deze is heel goed.

ben zeer tevreden en een mooi product.

Fijne hockeybroeken

Fijne hockeybroeken, verschil in maat in dezelfde xxl was wel wat minder

snelle levering, goede spullen

De artikelen werden de volgende dag al geleverd, de beide broeken kwamen exact overeen met de bestelling en zijn van goede kwaliteit.

Product en levering als afgesproken

Prijs, conformiteit en bezorging, zoals gewenst en afgesproken.

Gewoon prima

Snel geleverd, communicatie over verzenden goed. Goed verpakt en prima prijs.

Top!!!

Mooie producten,met op zijn tijd, mooie aanbiedingen!

Mooi en snel geleverd

Uitstekend zowel producten als aflevering.

Goede service, ook als het fout gaat

Ik heb een grote bestelling geplaatst, waarbij een verkeerde stick is geleverd. Er werd een goede oplossing geboden. De juiste was er niet meer. Ik mocht hem houden met korting (wilden we niet). Ik moest de stick dus wel terug sturen, kleine moeite. We mochten een andere bestellen waarbij we een code kregen om geen verzend kosten te betalen, dit omdat we die anders ook niet hadden. Meer konden ze niet doen denk ik. Contact was ook fijn.

Snel en goed

Snelle levering tegen goede prijs.

Producten zijn snel geleverd, inde juist maat en juiste aantallen.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports