Besteld en de volgende dag bezorgd. Goede schoenen.

Snelle levering en goede prijs

Alles werd snel geleverd en de prijs was prima. Bovendien werkte mijn verjaardagskorting van een halfjaar geleden gelukkig nog steeds.

Snelle levering, goede spullen

Het is een makkelijke, overzichtelijke website waar ze kwaliteitsspullen verkopen voor een goede prijs.

Fijne schoenen snel geleverd

Prima. Tevreden.

2 voetbalballen besteld 1 bal lekt! Mail gestuurd maar nog geen reactie

Graag een nieuw bal sturen

Jammer genoeg een beschadigd product ontvangen

Helaas was de bestelde trainingsbroek beschadigd. Retourneren kost geld en dat is zuur als het product niet in orde is. Graag zou ik hetzelfde product alsnog willen bestellen maar het in rekening brengen van kosten weerhoudt mij daarvan en ook bij een volgende bestelling. Overigens ben ik het wel eens dat retourneren moeilijker moet worden gemaakt maar dus alleen als de consument zelf kiest voor retourneren.

Na een klein probleem alles in orde.

Na contact met klantendienst alles zeer snel en naar wens opgelost. Bedankt

ruilen

Via onze vereniging kunnen wij niet anders dan via handbalshop de teamkleding bestellen. Het logo van de vereniging komt er dan op. Dit is voor handbalshop volgens de informatie op de website en pakbon "gepersonaliseerd". Ruilen mag niet wanneer het "gepersonaliseerde" artikelen betreft. Na mijn eerdere review over bovenstaande blijkt dat wanneer er geen rugnummer en/of naam op gedrukt wordt dus slechts het verenigings logo het artikel nu wel geretourneerd mag worden. Dank aan Handbalshop.nl voor hun vlotte en keurige reactie.

Bestelling, levering en retourzending makkelijk en snel

Helaas eerste bestelling sportschoenen te klein, maar retourzending eenvoudig en terugbetaling vlot.

Snelle levering, prijs goed. Product goed.

Ik wacht na bijna 1 week nog altijd op mijn bestelling.

Vorige week dinsdag een bestelling gedaan. Ik kreeg ook al snel de link naar DHL maar daar is de status nog altijd ‘pakket niet ontvangen’. Net geprobeerd te bellen maar 9.30u in de ochtend is nog altijd buiten de kantoortijden van Tennisdirect. Geen idee of mijn bestelling nog boven water gaat komen…

Super service

Fijne website en goed advies

Super snelle levering,

Goede service en snelle levering, groot aanbod en diversiteit in producten

Altijd mooie prijs kwaliteit verhouding. Goede service, breed assortiment en leuke acties die het sporten nog leuker maken!

Vrijdagavond besteld zaterdag in huis zondag inlopen

Goede en snelle levering

Goed product en snelle levering

Heerlijke sokken van Nike

Fijne dikke sokken! Geen last meer van je voeten. Het enige is dat je met maat 38 er net tussenin zit.

Hallo Ik wil graag de keeperstrui van het Nederlands elftal bestellen: heeft u dit type truitje te koop a.u.b.? Bedkant Stefan

Goede oplossing bij foutieve levering

Mooie voetbalschoenen besteld voor een leuke prijs. Helaas twee verschillende soorten waardoor ik ze terug moest sturen. Voetbaldirect heeft contact gezocht en heeft een aantal oplossingen voorgesteld. Alsnog netjes opgelost. Ik denk gevalletje pech en heb vertrouwen bij een nieuwe aankoop.

Volleybalshop prima website veel keus prima prijzen en een snelle levering.

Bestelling geplaatst efficiënt afgeleverd

Goede website met omschrijving van de artikels.

Ik bestelde de verkeerde volleyballen . Helaas mijn fout. Ik schreef een mail en kreeg een duidelijk antwoord. Stuurde ze terug met de juiste en gemakkelijk info. Duidelijk. Ik heb nieuwe besteld en alles oké. Nu wacht ik nog op de terugbetaling van mijn eerste bestelling.

Zeer slechte klantenservice

Helaas uitgelachen toen ik met de klantenservice belde. Via whatsapp reageren ze niet op berichten.

Goede spullen

Goede spullen leuke aanbiedingen en snelle levering

Ze doen wat ze beloven

Tegen een scherpe prijs doen wat beloofd wordt. Dat is RunningDirect. Zeer tevreden over en een dikke aanrader!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports