Correcte en snelle levering.

Makkelijke en zeer snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering

Niet eerder had ik op deze website iets besteld, maar ik ben zeer tevreden. Het bestellen ging makkelijk en snel. Ook de levering was snel en goed. Ik had van het artikel 2 maten besteld dus ik heb 1 maat retour gestuurd, ook dit gaat goed en makkelijk.

Ingewikkeld

Ik wil mijn rokje terugsturen, alleen is het ongelofelijk onduidelijk hoe dit moet

Afwachten

Heb bestelling geplaatst, was de volgende dag binnen. Was te klein. Gebeld om te ruilen, maar dat ging niet. Eerst deze terug sturen, wachten tot geld terug gestort is en dan kan ik de andere bestellen. Of ik moet eerst dubbel betalen door de andere te bestellen en weer te betalen. Dubbel werk, dubbele adm en kosten, lijkt mij. Dit is nog in behandeling, dus ik kan er verder niet veel over zeggen.

Prima shop!

Ruime keuze en leuke kortingen. Ik heb schoenen en een smartwatch bij runningdirect aangeschaft, ruim onder de prijs die door de producent werd aangegeven. Bijkomend voordeel: via sponsorkliks kon mijn sportvereniging meeprofiteren van mijn aanschaf.

Goede maat omschrijving en lekkere snelle levering en duidelijke omschrijving

Goed en snel

Kwalitatief goede artikelen, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.

Binnen 1 dag waren de spullen binnen en volledig naar m'n zin.

Snelle levering. Zeer tevreden

Snel, correct, competitieve prijzen

Altijd snel en correct geleverd, prompt terugbetaald in geval van retour en regelmatig kortingscodes in de nieuwsbrief

Veel keuze, goede prijzen en snelle bezorging

Top service en kwaliteit spullen!

Ik ben in tijden niet zo vriendelijk, goed en uitgebreid geholpen. Ik werd verwelkomt met een heerlijk bakkie en er was al een selectie aan rackets gemaakt om te testen. Er was ruimte om te spelen, aan te voelen, vragen te stellen, maar ook gaf Maurice eerlijk en kundig advies. Hij heeft veel verstand van de rackets, maar liet de keus bij mij welk racket ik het fijnst vond. Onwijs blij met mijn nieuwe racket, speelt zoveel fijner. Ik kan echt iedereen aanraden om eens langs te gaan. Blijf zo doorgaan mannen!

Top producten, mooie prijs.

Snelle levering van mooie producten. Leuke prijzen in de sale!

Heel gemakkelijk precies de goede voetbalschoenen besteld.

Volgens de eigen leveringsvoorwaarden zijn de voetbalschoenen de volgende dag inderdaad al geleverd.

Goed bedrijf

Supersnelle levering, de ene dag besteld en de andere dag al in huis. Super tevreden.

Slecht

Heb dit shirt ruim 1 week geleden retour gestuurd. Tot op heden nog niets van tennisdirect gehoord.

Op tijd inleveren

Super, niks te klagen

Super, niks te klagen

Altijd snel en professioneel

Altijd snelle verzending. Werknemers nemen altijd zeer netjes contact op wanneer er iets met de bestelling is. Veel opties - perfecte website!

Goed product erg tevreden en snelle levering

Snelle en perfecte service!

Snelle en perfecte service, mijn ZoomX running sneakers van Nike waren bij jullie ruim 20% goedkoper dan in de Nike Store. Top!

Geen pakket ontvangen

Pakket niet ontvangen maar wordt wel afgehouden op mijn mastercard. Fout ligt bij vervoerder, maar teleurgesteld over de trage financiële afhandeling! Zoveel geld hebben we niet op overschot!

Snelle en correcte levering.

Met de Mizuno kniebeschermers kunnen weer vele balletjes van de vloer worden gehaald.

Goede en snelle service

Ik heb en snelle en goede service gehad van mijn nieuwe schoenen en hartslag horloge. De volgende bestelling zou ik ook zeker weer hier doen.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports