Prima ervaring met VoetbalDirect.nl

Snelle levering, duidelijke site en bevestiging per mail

Gelukkig al jaren goed

Bestellen en leveren altijd ok. Alleen jammer dat men eerst boven de 70 euro moet bestellen voor gratis levering . Dit kan toch wel lager!

Goede en snelle service

Prima website en snelle afwikkeling.

Snel geleverd.

Snelle levering zeer traag retourbeleid

Levering was volgende dag, echter retouren duren zonder problemen minimaal een week.

Geweldige service! Ik hou van jullie

Geweldige opties. Supersnelle levering. Eenvoudig retourneren. Bijna de beste prijs. Ik zou elke week iets kopen!

Snelle en correcte service

Doodgewoon zoals het moet zijn. Product voldoet aan alle vereisten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Super voor elkaar

Voldoet zeker aan de verwachtingen

Super!!

Ruime keuze op de website. Snelle bezorging (kreeg netjes een mail dat bezorgen 1 dag later zou plaatsvinden dan op de site vermeld), netjes verpakt. Heel blij met de fijne spullen!!

Zeer snelle levering

Groot assortiment en in mijn geval binnen 18 uur geleverd

Afwachtend

Nog niks ontvangen

Gekochte artikelen perfect afgeleverd en zeer snel.

Fijne webshop

Een fijne site om sportartikelen te bestellen.Goede aanbiedingen. Snelle levering, het duurde een dag langer.Maar daar kreeg ik netjes een email over.Retour wordt vlot afgehandeld.

Erg tevreden

Groot assortiment, goede beschrijving, snelle levering en goede service!!

Bestelling niet ontvangen

Ik heb hier besteld omdat ik het de volgende dag zou ontvangen. Kreeg een email dat het vertraagd was en daarna niks meer gehoord of ontvangen. Ik wacht nu op mijn geld.

Goede service,scherpe prijs

Snelle levering,goede service en prijs

Snelle levering en correct

Fijne zeer mooie loopschoenen en zit perfect

Mooie trui.

Kwam een paar dagen te laat.

Levert zeer snel, in een dag en de kwaliteit van de schoenen zijn zeer goed

Duidelijke communicatie

Door drukte kon de bestelling niet de volgende dag geregeld worden en dat werd al snel gemaild met eventuele annuleringsmogelijkheden (heel netjes). Uiteindelijk maar 1dag vertraging.

Snelle levering en prima prijzen

Snelle levering Breed assortiment Prima prijzen

Goede service en snel geleverd

Doet wat het beloofd

Prima kwaliteit snelle service. Helemaal prima

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports