Top ervaring

Nog maar 2x iets besteld bij jullie en telkens top. Bestellen en telkens dag nadien in huis. Geen opmerkingen. Top service en topartikelen vr zeer scherpe prijzen.

There is nothing to comment because i still didn't receive my order yet and no one knows when I will receive it. I understand that this is problem with logistics ,but it's sad that you do not have options to send orders with DPD or DHL

Prima prijs kwaliteits verhouding

Tennisracket besteld en volgende dag geleverd. Voldoet prima.

Twee keer verkeerde schoen in doos

Vorige bestelling kreeg ik maat 41 in een doos van 39, had 39 besteld. Tweede poging kreeg ik een maat 38,5 en 39 ipv twee 39.

Snelle service plus een mooie prijs voor kwaliteit!

Top service!

TOPservice!

Vlotte levering en topkwaliteit

Goede kwaliteit,

Altijd goed bij Tennnis Direct

Goede levering en retour beleid.

Heel erg tevreden, klantvriendelijk en meedenkend . Hier gaan we in de toekomst wel onze handbalbenodigheden bestellen.

Leuke collectie en snelle levering

Top! Meerdere keren besteld en alles was snel geleverd. Heb nog niks terug hoeven sturen dus kan daar niet over oordelen, maar dit is wel m’n standaard webwinkel geworden voor hardloopkleding.

Snel en prima prijs

Ongekend snelle levering, ook de 2e bestelling ging zo snel. Prima kwaliteit maar is natuurlijk afhankelijk van wat je besteld. Ook retourzendingen goed geregistreerd.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Laatst nieuwe volleybalschoenen besteld. Levering was snel en de kwaliteit van de schoenen is top!

Steeds in orde

alle bestellingen zijn steeds op tijd en in orde, website geeft ook een duidelijk beeld van de producten ...

Bestelling en levering snel en netjes

Snelle levering, scherpe prijzen

Fijne overzichtelijke webshop. Aanbiedingen zijn scherp. Bestelling dat later al geleverd.

Top service op elk vlak.

Zeer tevreden over de aankoop, retourzending van schoenen, de telefonische hulp bij het kiezen, kortom een echte aanrader. Dank u wel.

Voldeed aan mijn verwachting

Ik beveel nooit een product, dienst, instituut of wat dan ook aan.

Mooie adidas shirt met lange mouw.

Prachtige mooie trui, kleuren echt zoals afgebeeld. Pasvorm geweldig.

Beste service

Juiste product en optijd geleverd.

Vlotte levering

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Supersnel toegestuurd voor een mooie prijs

Ik kende dit bedrijf nog niet, maar ik ben positief verrast. De verzendkosten vind ik best hoog, maar ik had gelukkig twee een grote bestellingen waardoor ik zelfs geen of lagere verzendkosten had.

Snel en correct geleverd

Goed product, snel en correct geleverd.

Makkelijk te bestellen en snelle levering! En precies zoals op de site vermeld staat

Pakket niet ontvangen!

Pakket niet ontvangen, maar daarna ben ik netjes geholpen en is het bedrag binnen 2 dagen gestort op mijn rekening. Dit kan weleens gebeuren.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports