Super service!

Altijd op tijd geleverd, nog nooit problemen gehad

Top dingen, would recommend

Ik heb vaak andere armsleeves gehad, maar die waren vaak te los. Na een keer opslaan zakten ze alweer tot mn pols. Deze zijn geweldig, ze zakken maar weinig af. Ik was bang dat ik te grote had gehaald, want ik heb de L-XL variant gehaald, maar ook dezen zitten gewoon goed.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Een hele fijne site om sportartikelen te bestellen! Goede aanbiedingen, alles staat duidelijk aangegeven met voldoende foto's. Snelle levering! Top!

Geweldige tennisschoenen

Eerlijk is eerlijk...de tennisschoenen kocht ik op kleur. Ik houd van roze, dus ik heb gezocht op roze tennisschoenen van het merk Nike. En jawel, niet alleen de kleur is geweldig, maar de schoen zelf ook! De schoen zit stevig en de demping is helemaal prima. Een iets stuggere schoen, die toch flexibel aan je voet voelt. Kortom, een aanrader voor mensen die een tennisschoen zoeken die wat steviger is met een goede demping.

Na een onvolledige zending is het perfect opgelost!!

Goede maattabel waardoor de schoenen in 1x goed zitten.

Heel goed!

Een mooi pak voor mijn zoon! Levering was echt top!

Helemaal goed

Super voor elkaar

Mooie kwaliteit van spullen en snel geleverd

**********

Ik heb vandaag een schoen en slipper besteld ik heb zware spijt ben een alleenstaande moeder en heb dit voor mijn kind besteld,dacht mooi ze hebben ook nog leuke korting. Tot op heden nog geen email gehad . Maar wel direct betaald. Want er is geen andere mogelijkheid. Ik wil mijn ***** geld terug. Dit is een ********ij site ,en de goede reviews zijn nep dat weet ik wel zeker. Want er komt niks helemaal niks!!mensen niet bestellen hier

Zoals altijd super prijs/ kwaliteit

We kopen altijd alle hockeyspullen hier en altijd naar volle tevredenheid.

Super geregeld

Mooie webshop en supersnel geleverd

Mooie webwinkel, nette prijzen en heel snelle levering! Tot de volgende keer.

Prima op tijd geleverd altijd

Na meerdere bestellingen is tot nu toe mijn conclusie: prima! Veel volleybal artikelen, prijs oké en levering prima op tijd.

Schoenen eerst niet ontvangen uiteindelijk toch relatief snel opgelost geraakt

Bij de eerste levering waren deze verloren gegaan , uiteindelijk toch mogen ontvangen

Mooie merken, snelle levering!

Zeer compleet assortiment, mooie kwaliteitsmerken.

Levering goed, prijs goed, retourneren goed dus aan te bevelen. Enige tip is het mogelijk maken om de verschillende webshops te kunnen combineren in 1 bestelling. Of heb ik iets gemist en kan dat wel?

Prima procuct, zondag bestyeld en maandag ontvangen!!!

Niks op aan te merken. Snelle levering en alles naar wens.

Netjes

Netjes

Goede feedbavk en simpel bestellen

Gewoon zoals het hoort. Vraag gedteld, antwoord gekregen en aansluitend besteld en alles ontvangen.

Niet alles gaat goed !

Daarom ben ik van Adidas afgestapt, shirts met halen (losse draden) .gewoon slecht ! En dan geen vergoeding. Ik ben niet iemand die overal bonnen van bewaar . Toch wel jammer want ik was altijd wel tevreden over de tenniskleding .

Fast and well-priced!

Great price, lower than any other place I searched and the order came earlier than the expected delivery date!

Superservice

Groot assortiment. Fijn contact met klantenservice. Alles volgende dag in huis.

Snelle levering. Goede producten van mijn voorkeurs merk.

Eerste keer van uw zaak gebruik gemaakt. Ben zeer tevreden!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports