mooi artikel

Het zijn altijd mooie artikelen en van een goede kwaliteit, en de bezorging gaat altijd goed , en mocht het eens minder gladjes verlopen, dan kan ik altijd op een goede service van jullie rekenen, daarom kom ik altijd graag bij jullie terug

Duur, lange levertijd, maar de spullen zijn goed

Op de website staat dat het dezelfde werkdag wordt verzonden, ik heb de spullen op vrijdag besteld en het kwam pas woensdag aan. Hockeydirect is de enige leverancier van de spullen voor de hockeyclub van mijn dochter, dus ik had niet echt keus, als ik wel keus had, dan ik het niet gekocht vanwege de hoge prijs. €39,95 voor een shirtje is echt absurd. De spullen voldoen wel aan de verwachtingen en het past goed.

snelle levering en in de perfect staat gekregen

Snelle levering, trage terugbetaling van retourzending!

Helaas waren de kleding van het merk Indian Maharadja te klein (maat valt klein) retour gezonden en twee weken en twee mails verder geen bedrag nog ontvangen!

Uitstekende service

Mijn eerste paar was te klein, retour verzonden en keurig mijn geld terug gekregen. Nadien tweede paar besteld, terug de volgende dag geleverd.

Ben blij

Ik ben blij met korte broekjes!!! En alleen kniebeschermers vond ik te groot heb terug gestuurd.

Komen hun belofte nooit na!

Op de website staat voor 21:30 besteld de volgende dag in huis. Dit klopt voor geen meter! Als je besteld krijg je standaard de volgende dag een e-mail dat het zogenaamd heel druk is op dat moment en dat je je bestelling later krijgt.

teleurgesteld in de levering

Donderdags schoenen besteld ruimschoots op tijd om de volgende dag geleverd te krijgen, echter pas maandags geleverd. Dan moet je niet op de site zetten de volgende dag bij u thuis!!!

de levering klopte niet

Prima qua snelheid maar op moment van kadootje uitpakken door mijn vrouw op zaterdagavond bleek er 2 verschillende maten trainingsbroeken en voetbalshirt in te zitten ipv 1 trainingsbroek en jas/vest plus shirt. Het vest/jasje ontbrak. Jammer

dochter blij

dochter heel blij met haar volleybalschoenen

Ben er super content mee .Loopt fijn .Geen pijnlijke voeten meer

Gewoon goed

Snel, makkelijk, goede prijs

Letters gingen na uur van de bal af, maar hockey direct verving de bal

Letters van de hockey bal waren na uurtje hockey van de bal af. Hockey direct verving de bal.

Schoenen gingen retour

Helaas pasten mijn mooie schoenen niet. Terwijl het wel mij maat was. Ik raakte met mijn tenen de bovenkant van de schoen. De schoenen zijn retour en ik krijg mijn bedrag terug, dat is mij toegezegd en de gebruikelijke procedure. Toch vind ik KSWISS een mooi merk. Voor de zekerheid ga ik nu naar een winkel toe om eerst te passen. Dat betekent niet dat ik bij jullie niet kan slagen, maar de laatste twee keer is dat zo op afstand niet meer gelukt. Waardoor ik het risico van online winkelen hier niet meer neem.

Windbreaker M is huge .. and they won't refund me

Bought windbreaker top before going on a 10 day holiday. It arrived while I was away sadly. When back from hols I tried it on to find that it is HUGE for a size medium. Just returned it after voetbaldirect made an exception to the 14day return time limit. I thought it was 30 days in Europe but its 14days with voetbaldirect. Once I get a refund I could try a small size. Im actually medium size but maybe sizes are huge these days.

snelle levering - betaalbare prijs

Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast een snelle levering van artikelen!

Top schoen!

De eerste trainingen moest ik eerst wennen aan de vorm van de zool. Maar nu kan ik de schoen alleen maar aanbevelen. Goede demping, afrolling tijden het springen. Top.

Goede winkel snelle verzending

Goede service snelle levering

tennisschoenen

snelle en correcte levering van mijn tennisschoenen

Trage verzending

In de voorwaarden staat voor 21.30 uur besteld, de volgende dag in huis. Dit klopt absoluut niet. Ik moest meer dan 1 week wachten. Na gebeld te hebben met de klantenservice om te vragen of de bestelling eerder kon komen, werd gezegd dat dit niet mogelijk. Ze wilden ook totaal geen moeite doen. Bestelling vervolgens geannuleerd. Erg slechte service en woorden op de site, die niet kloppen.

7 dagen en nog niet binnen

“Volgende dag” klopt echt niet. Ik heb mijn bestelling geplaatst op dinsdag vorige week. Vandaag is het weer dinsdag en geen pakket. 1 kind heeft geen bitje & de ander geen trainings shirts. Ik kocht ALLEEN bij Hockey DIRECT omdat ik deze spullen ook DIRECT nodig had. Heel jammer. Geen idee wanneer onze spullen WEL komen…

Zeer tevreden over mijn nieuwe hardloopschoenen

Snel en keurig geleverd. Goede product informatie en de juiste hardloopschoenen kunnen vinden. Esics Magic speed 4; Pasvorm is perfect. Vanaf de eerste km goede afzet en landing. Zeer goede demping en door carbon zolen veren ze goed terug. Geven de energie terug. Ook hebben de schoenen een laag gewicht. Ik heb ze ook al getest bij nat weer . Dan ook prima!

Vlotte service.

Hoka one aangeschaft, vlekkeloos verlopen.

Wordt altijd snel en zéér correct geholpen. Top

Gewoon een top bedrijf met mensen die snappen hoe de tennissport werk. Werkt altijd feilloos.

De beste en zeker niet de duurste.

Al jaren bestel ik bijna al mijn tennis-spullen bij tennisdirect.nl. Vanwege hun grote collectie en interessante aanbiedingen. Bovendien is hun DHL-levering sneller dan die van de collega's.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports