Overzichtelijke website en snel bezorgd

Overzichtelijke website met goede uitleg bij de producten. Snel bezorgd.

Prima site

Mooie site voor een dochter die handbalt

Fijne webshop

Veel keuze voor alle sporten

super service

Snel geleverd, bedankt

Bestelling nooit gekregen

Wel betaald maar niks gekregen. Zo kan ik ook zaken doen.

Zeer vlotte service

Goede kwaliteit en niet duur.

Bestellen ging eenvoudig en levering ging vlot. De geleverde spullen hebben een goede kwalitatieve pasvorm en was zeker niet duur.

Overzichtelijke webshop met snelle service

Webshop is erg overzichtelijk en goed navigeerbaar op je mobiel. Ook de voorgestelde filters zijn ideaal als je op zoek bent naar een specifiek produkt. Net als Runningdirect is Hockeydirect een gavoriete store voor onze sportgear

Mooie truien voor een goed prijs.

Voor mijn zoon een paar mooie truien gekocht. Goede kwaliteit en prijs verhouding.

Gemakkelijk, betaald met waardebonnen. Prima systeem.

Super fijne online ervaring

Ik bestel al jaren schoenen voor mezelf en mijn kinderen. Snelle levering en als er iets is dan is er snel contact met de klantenservice. Ik ben fan!

Super levering

Puntgaaf pakket in de afgesproken tijd. Prachtige tas ontvangen, en hoera; er passen precies 4 rackets in de tas dus we kunnen met de hele familie in t park gaan dubbelen. Heerlijk!

goede ervaring

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met RunningDirect. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan is de nazorg ook prima. Voorbeeld: zo had ik onlangs zes zakjes Drink Mix 320 van Maurten besteld, maar ik kreeg er vijf. Dus wel betaald voor zes. Gelijk na mijn reclamatie kreeg ik er nog één thuisgestuurd: super! Dat betekent dat men ontvankelijk is voor op- een aanmerkingen.

Fast, efficient, legitimate

Die Lieferung des Pakets war schnell und präzise All of the products were in perfect condition

Giftcard wel geïnd, maar geen bestelling...

Mijn vrouw heeft Giftcard van Passa Sports geprobeerd te gebruiken. Restbetaling is niet gedaan en daarna zijn zowel de bestelling als de giftcard verdwenen

Een geweldige vlotlopende en servicegerichte behandeling gekregen van Roos en Eefje??!! Backoffice

Dito.

Ideaal

Ruime keus, geen sportzaak hier in de stad dus erg fijn dat het zo kan. En snel geleverd goede service

Prompte levering en zeer overzichtelijke webshop

Al mijn bestellingen worden altijd snel geleverd. De webshop is heel overzichtelijk. Altijd interessante aanbiedingen. Kortom, ik ben zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en snelle levering van alle tot dusver bestelde sportkleding en schoenen.

Pas geleden voetbalschoenen voor mijn dochter gekocht. Niet goed gekeken naar de levertijd. Verzoek ingediend bij de klantenservice of de levertijd alsnog naar voren gehaald kon worden en dat is gelukt. Netjes ook een reactie in de mail over gekregen dus, naast mooie voetbalschoenen, ook een goede service.

Goedkoop, goed en snel geleverd

Vrijdag het één en ander besteld en zaterdag was het in huis. Zondag tijdens de wedstrijd al kunnen gebruiken. Zeer tevreden

Snel geleverd.

Snelle levering van het juiste product.

Correct en snel geleverd

Enorme keuze, scherpe aanbiedingen.

Heel tevreden

Bestelling niet zoals afgesproken zelfde dag verzonden maar dat was voor mij geen probleem. Kreeg in de ochtend een mail met excuses dat ze het niet gered hadden door drukte de levering op tijd te versturen, erg nette service.

Product niet leverbaar

Bestelde en betaalde product bleek ineens. Ieteverbaar. Terugbetaling duurde nog eens 2 dagen. Wel een kortingscode voor een ontvangen voor een alternatief, maar de hoogt van de korting is niet bekend.

Leuke voetbalschoenen en snel verzending.

Leuke schoenen en snel verzending

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports