Zeer positief

De website is overzichtelijk, bevat alle relevante informatie en de zoekfunctie werkt goed. Het verzend- en retourbeleid is uitstekend. Ik heb fijne zaalschoenen gekocht die aan mijn verwachtingen voldoen.

Vlotte levering en mooie producten

Mooie schoenen, bestelling zag er top uit.

Excelente!!

Es la segunda vez que hago una compra aquí, todo genial, llegó muy rápido, esta segunda vez tuve una incidencia en el pago, y escribí Watsap y me lo solucionaron de manera ágil y eficaz. Es una página muy recomendable para comprar material de hockey.

Snelle levering, produkt voldoet aan verwachtingen

Zaterdagavond mijn binnentennisschoenen besteld. Werden de maandag daarop om ca. 12 uur al geleverd.!! Trackingoverzicht door Post.NL goed te volgen. Nette prijsstelling. Zeer tevreden. 5 Sterren geef ik bij geen enkele echt goede leverancier. Ben bang dat men dan “achterover” gaat hangen en niet meer “scherp” blijft.

Super snelle levering en netjes verpakt.

Goede aanbieding van mijn favoriete merk

super goed

Alles tip top in orde

Al meerdere jaren bestel ik hier hockeymateriaal. Heel goede promoties/prijzen, snelle en goede levering binnen twee dagen.

snel eenvoudig en handig

Snelle levering en van goede kwaliteit

Goede en correcte bezorging

Schoenen waren vrij snel en correct bezorgd.

Zoals altijd perfect

Al geruime tijd bestel ik hier, van voetbal kleding tot dagelijkse kleding voor mijn zoontje. Altijd snelle levering altijd goede kwaliteit.

Super service

Goeie site, duidelijk en makkelijk te bestellen, ga hier vaker bestellen. Ik zeg top! Product komt overeen met beschrijving.

Veel keus,vlotte levering

Veel keuze, maar zou graag reviews zien om beetje idee te hebben hoe de pasvorm en lengte valt, Of meer foto's met een model.

Nette levering volgens afspraak.

Snel en volgend bestelling geleverd. Top.

prima, snel in huis

Na bestelling kreeg ik direct bericht over aflevering. Vlot en vakkundig geregeld !

Snel en prima geleverd

Snel en goed geleverd. Ook voor een mooie prijs

Snelle en goede levering.

Fijn bedrijf , snelle levering en blij met de schoenen. Super.

Snel het gewenste product geleverd gekregen

Ik kan er een lang verhaal van maken, maar: ik zocht, ik vond en liep een dag later in mn nieuwe hardloop short Fusion 2in1. Broekje is flexibel en zit heerlijk. De twee steek zakken in de binnenbroek zijn compact, maar een telefoon of gelletjes kun je er voor je lange loop prima in kwijt. Nu alweer zin om de broek te dragen. Niet goedkoop, maar kwalitatief super.

Snelle en correcte levering

Betrouwbare site, goede kwaliteit en snelle levering.

super goed

mooie artikelen en snelle levering

Snelle levering en artikel was geheel naar wens

Artikel kwam overeen met wat ik besteld had

Product makkelijk en snel kunnen vind met behulp van filter. Afreken verliep soepel, alleen redelijk hoge verzendkosten.

Prima levering, trage afhandeling retour

Levering was snel, maar retour laat nu al weken op zich wachten… Ook nog geen contact kunnen krijgen met klantenservice via whatsapp

Super blij met mijn spulletjes, snelle levering.als ik weer wat nodig heb , weet ik jullie te vinden

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports