Ik ga mijn hockeyspullen hier halen!

Fijne en snelle levering

Altijd weer prima !

Ditmaal tennisschoenen besteld. Prijs was uitstekend, snelle correcte levering, altijd weer prima om hier tennisspullen te bestellen.

Mijn Bestellingen gaan Altijd wwl goed bij VoetbalDirect

Top kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

prima service maar....

ik had iets snel nodig en dus besteld omdat er bij de artikelen stond voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. echter kwam het pas op maandag ipv zaterdag.

Retour nog steeds niet afgehandeld

Vervelend dat het afhandelen van een retour zo lang moet duren.

matig

had een vel roze shirt besteld. schrijnt erg door en is veel kleiner als normaal. ik heb een grotere borst en draag normaal M. ik had en XL besteld en zit nogsteeds te strak

Super snelle service

Altijd zeer tevreden van mijn bestellingen. Alle artikelen zijn zoals verwacht en binnen de 24u geleverd.

Super snelle levering en de bestelling zag er keurig uit. Shirts met naam laten bedrukken en die waren super mooi.

Snelle levering echter retouren duren veel te lang

Veel keus, snelle levering echter retouneren duurt echt veel te lang

Goede winkel , ruime keuze

Mooie winkel, veel keuze - en direct op voorraad - kleine reparatie direct uitgevoerd - terwijl het behoorlijk druk in de winkel was.

Blij

Heldere communicatie

Goede schoenen maar levering te laat

De schoenen zijn prima. Zoals aangegeven een maat groter besteld en dan zijn ze top. Levering van 1 dag is echter niet het geval. De levering duurde langer waardoor ik mn schoenen te laat binnen had voor de training

Duidelijke communicatie

Helaas werd mijn bestelling iets later geleverd dan verwacht, echter werd dit meteen gecommuniceerd. Ik had verder geen haast met de bestelling dus dit was helemaal geen probleem

Positief

Zoals meestal correcte afhandeling

Goed!!

Mijn zoom is er erg blij mee

Snelle levering en goede kwaliteit en service

Zeer positieve ervaring -snelle levering -goede service. Ook bij het ruilen

Prima ervaring met VD

Product zoals beschreven. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Vaak genoeg besteld voetbaldirect.

Snelle en goede service

Er was een vertraging in onze order, maar werden ruim op tijd netjes hierover geinformeerd. Goede klantenservice. Gewoon netjes en een persoonlijke reactie.

Vertraging lijkt de norm

Aantal keer besteld en telkens een mail dat de bestelling later kwam dan gepland.

Heel tevreden

Goed geregeld Ook retour perfect allemaal. Kortom super.

Schoenen waren te groot

Vlotte retourprocedure via PostNL Hopelijk ook vlotte terugbetaling

Net verpakt snelle levering mooie aanbiedingen koop veel hier

Fantastische service

Schoenen besteld, vielen te klein. Alternatieven besproken en overlegt en uiteindelijk helaas alles teruggestuurd. Super vriendelijk afgehandeld en zelfs de retourzending vergoed gekregen. Aanrader om hier te bestellen!

Slechte service en produktaanbod niet op orde.

Clubtenue nodig voor dochter. Diverse maten van diverse producten ontbreken, zodat niet compleet aangeschaft kon worden. Gebeld wanneer geleverd kan worden. Belofte mij terug te bellen is niet nagekomen. Dit is problematisch, aangezien de kleding niet elders gekocht kan worden. Zal de club adviseren andere mogelijkheden te bieden om wel aan benodigde clubkleding te komen. Dat wat wel geleverd is, een shirtje, bleek een oude versie te zijn. Ook dat nog!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports