Goed maar retourneren is onduidelijk

Ik had iets besteld en dat was gewoon helemaal oke. Er waren 2 producten die ik terug wou sturen, dus dat heb ik ook netjes gedaan met alle stappen er bij. Ik heb het opgestuurd, alleen nu krijg ik niks meer te horen. Het is inmiddels als wel een week geleden!

Goede prijzen, snelle levering✅

Top product!

Fijne kniebeschermers, passen precies. Heel handig dat er op de website een hulpmiddel stond om de maat te bepalen, je kan ze tenslotte niet eerst passen. Zeer snelle levering, top!

Goede aanbieding

Ik heb mezelf verblijdt met nieuwe hardloopschoenen, Asics gel nimbus 26. De eerste kilometers ervaar ik als zeer goed, een echte goede schoen. De levering was een dagje later, maar ben wel netjes via mail hiervan op de hoogte gebracht. Kortom heel tevreden met Running Direct, mijn volgende paar schoenen gaat daar wee vandaan komen.

Super en snel en goed

Goed, keurig verpakt, snel. Meteen bevestigingsmail. Zeer tevreden.

Super mooie padel producten!

Laatst padel schoenen gekocht voor mijn dochters verjaardag. Ze waren afgeprijsd, dus super aankoop. De maat viel (te) klein uit; het was handig geweest als op de website vermeld had gestaan dat je beter een maatje groter dan je schoenmaat kon nemen. Maar terugsturen is geen probleem bij PadelDirect. Ook een coole padel tas aangeschaft. Dus gewoon een goeie webwinkel, ruime keus, snelle levering. Geen gedoe met retour zenden, gewoon snel geld terug.

Goed advies gekregen

Gemakkelijk telefonisch bereikbaar en meedenkend in de oplossing voor mijn specifieke probleem als niet hockeyer.

Super ..

Snel geleverd en goede prijs

Scherpe prijzen en snelle levering

Mooi shirt van team NL!

Shirt met bedrukking aangeschaft. Evengoed vrij snel in huis. Top.

Top geregeld, Snel verzonden!

Snel en de juiste goede artikel

Prima artikel

Super zaak.

Duidelijk en een super snelle levering. TOP!!!

Vlotte en corecte levering.

prima!

helemaal goed, goede levering, service, een klein detail, als je iets wilt retourneren en je hebt 2 bestellingen moeten plaatsen omdat het eerste niet op maat was, en je wilt nu 2 bestellingen terugsturen moet dit apart. Dit is echt zonde.

groot aanbod snelle levering

duidelijke site met groot aanbod levering volgens beloften super ervaring

Goede ervaringen

Bestel regelmatig prima leveringen Retourneren duren wel lang vind ik En jammer dat er niet ooit een leuke actie is zeker voor klanten die vaker bestellen. Maar al met al wel tervreden

Mijn kleindochter was er blij met haar hockey shirt, alleen de maat die ze had opgegeven bleek te klein. Ze onderneemt nu zelf actie om dit om te zetten in de juiste maat. Dus graag uw actie voor Haar...... Sanne Hamstra uit Heerhugowaard. Dank.

Zeer goede service

Ondanks dat mijn pakket niet volledig is aangekomen (schuld DHL), zeer beleefd en professioneel opgelost door padeldirect, service zoals het hoort. Vanaf hier daarom een vaste klant erbij.

Snelle en keurige levering. prima product.

Correct en zeer snelle levering.

Tennisbroek besteld en keurig de volgende dag al binnen.

Geleverd op de afgesproken datum

Het gekozen product was goed verpakt.

Super webshop!

Tot heden 2 bestellingen gedaan die helemaal prima zijn verlopen. De items zagen er ook perfect uit en de prijs was nog mooier! Een webshop die ik zeker aanbeveel.

prima service

producten waren er snel over het algemeen tevreden

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports