Mooi op tijd

Goede communicatie

Toppie!

Goed product en snel geleverd. Helemaal top!

Snel!

Snelle levering, ruime keuze, makkelijk te retouren al was dat niet nodig :)

Heel jammer

Wilde graag een voetbalshirt bestellen als cadeau met een bedrukking achterop. Helaas kon dit niet vanwege tekort aan de juiste kleur bedrukking. Ik neem aan dat je als ondernemer natuurlijk voorraad moet hebben aan dit soort bedrukkingen. De kleur die er normaal op bedrukt moest was er dus niet, daarna vroeg ik om een andere kleur die was er dus ook niet. Had aangegeven dat ik het heel jammer vondt maar er werd hier totaal niet op ingespeeld. Je bent een onderneming die voetbal producten verkoopt ik neem dan ook aan dat je de juiste diensten kan leveren en dit soort dingen voorkomt.

Snelle service en goede kwaliteit.

Gemixte gevoelens

Gemixte gevoelens over mijn bestelling. Tussen moment van bestellen en aankomst zaten meer dan vier weken. Er was iets misgelopen bij PostNL, waardoor ik vier weken heb moeten wachten. Niet per se hun schuld, maar bij het oplossen hiervan had ik het gevoel dat ze meer hadden kunnen doen. Na verschillende weken van over en weer sturen hebben ze me het pakje dan opnieuw opgestuurd, toen kwam het zoals beloofd heel snel aan. Hun klantendienst is altijd vriendelijk geweest, daar zeker geen klachten over. Als alles goed loopt met de levering kan ik het zeker aanraden hier te bestellen. Bij mij had het alleen iets sneller opgelost mogen worden.

Onvolledige levering

Ik heb reeds verschillende bestellingen gedaan bij jullie en steeds tevreden geweest. Bij de laatste levering liep het ergens fout en kreeg ik slechts 2 van de 5 bestelde en betaalde artikelen. Ik heb jullie hierover een mail gestuurd, maar tot op heden nog steeds geen antwoord gekregen.

Super service en snel!

Super service, zeer behulpzame klantenservice en altijd snel in huis. Goede kwaliteit producten (ook de custom producten!)

Goede kwaliteit volleyball artikelen. Erg tevreden.

Deze bestelling was goed. Heb eerder hetzelfde broekje besteld in maat 140. Toen is helaas 128 bezd

Deze bestelling was goed. Heb echter hetzelfde broekje al eerder besteld in 140 toen is echter 128 bezorgd… dit niet geheel door gehad helaas

Goede klantenservice

Mijn eerste schoenen paste jammer genoeg niet, maar het proces van terugsturen is extreem goed geregeld. Ook de snelheid van leveren is wat mij betreft lekker snel. Dus alles bij elkaar een zeer tevreden klant.

Prima webshop

Prima afgeleverd

Top service zou direct opnieuw bestellen en betaalbaar.mijn zoon was superblij met zijn voetbalschoenen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top !

Snelle levering , shirt helemaal zoals verwacht !

Er wordt gevraagd om een review, maar nog geen bestelling ontvangen.

De bestelling verliep vlekkeloos en de bevestiging kwam ook gelijk. Maar sindsdien helaas geen enkele update. Heb ook nog contact gezocht via de mail drie dagen geleden maar geen respons. Maar ondertussen wordt me wel een review gevraagd over mijn bestelling. Alsnog twee sterren omdat ik er vanuit ga dat de levering nog komt en het feit er om feedback wordt gevraagd, ook aan klanten die nog geen bestelling of reactie hebben ontvangen! Kudo's!

Uitgebreide keuze + snelle levering

Nieuw paar voetbalschoenen voor de zoon nodig. Uitgebreid aanbod op de website, gemakkelijk een paar kunnen vinden. Besteld en volgende dag geleverd, super snelle service dus.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne neutrale schoenen

Loop al heel lang op Nimbus zonder blessures!

Super mooie handbal en kleding gekocht

Super mijn dochter was erg blij met haar nieuwe hummel handbal kleding set!

teleurgesteld

Authentiek Real Madrid shirt besteld via VoetbalDirect. Met eigen naam en cijfers en originele La Liga en HP logo op de mouw. Let op! Je moet dus echt op het vraagteken klikken om te lezen dat bij je eigen naam je geen originele bedrukking krijgt! Helaas kan Passa Sports alleen bij spelersnamen vermelden dat het om een originele bedrukking gaat en bij eigen naam dat niet vermelden. Kleine moeite lijkt mij. Ook heb ik daarover gebeld, maar de beste jongen aan de telefoon kon alleen vermelden dat het op de website staat... Ook zijn de La Liga logo en het HP logo te ver naar achteren op de mouw gedrukt. Dit was de eerste en laatste keer dat wij bij VoetbalDirect een shirt hebben besteld. We zijn teleurgesteld.

Super tevreden

Snelle levering, top…Aanrader!

topservice

heel tevreden van jullie service ,al de dag erop de bestelling bij ons

Great!

The price was great and they shipped really quickly, happy with my purchase!

Schoenen goed maar niet perfect

Voor 50€ verwacht je dat alles goed is. Bij de Adidas messi schoen zijn de veters te kort. Gaan continue los bij mijn zoon

Toppers

Mooie kwaliteit en snel in huis

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports