Mooie kleding. Op tijd bezorgd. Super

Snelle levering van goeie producten

Snelle levering van goeie producten

aanbod is goed. maar weinig info over status bestelling/retouren

ik vind het een fijne site om te bestellen met voldoende aanbod. Echter is er weinig info over de status van de bestelling of de status als je iets retour stuurt. Dit kan echt veel beter.

Snel en fijn

Top verzending en product

Fijne luchtige lange broeken

Heel snel in goede staat geleverd voor een zeer aantrekkelijke kostprijs. Beveel het een ieder aan, want ben heel tevreden met de producten!

Verreweg de goedkoopste site voor de kleding die ik zocht!! Snel geleverd. Kleding voldoet helemaal aan mijn verwachtingen!

Goede kwaliteit en komen afspraken na

Snelle en correcte leverig

Goede keuzemogelijkheden en supersnelle toezending

Was op zoek naar een neutrale hardloopschoen van een bepaald merk. Keuze was zeer uitgebreid qua kleuren en maten. Vooral de kleinere maten zijn wat lastig te vinden bij veel aanbieders. RunningDirect.nl had ze in vrijwel alle kleurcombinaties. Product had ik de volgende werkdag in huis.

Vlotte service!

Vlotte service!

Helaas zeer teleurgesteld

Ik heb een duur product gekocht, namelijk de Slinger Bag Padel. Het product is niet goed samengesteld, het schietonderdeel zit los in de machine, waardoor ik het niet kan gebruiken. Ik wacht al meer dan een week op duidelijkheid hoe dit wordt opgelost.

Snel en top

Snelle levering en top schoenen!

Keurig!

Kwalitatief goeie producten en zit perfect.

Helemaal TOP!!

Veel keuze, goede prijs, zeer snelle levering.

Goede schoenen, snel geleverd.

Erg fijne schoenen (Asics Gel Pulse 15), binnen 24 uur in huis. Vallen wel kleiner uit dan gemiddeld. Had mijn normale maat (44) besteld maar die waren echt te klein. Teruggestuurd en 44,5 besteld en ontvangen (45 was nog beter geweest). Geld van de 1ste bestelling nog niet teruggekregen maar neem aan dat dat spoedig komt. Contact met klantenservice (ivm niet ontvangen bestelbevestiging, bleek in spam te zitten) was prettig en snel.

Goeie en snelle levering,alleen de maatvoering van sommige merken komt niet overeen met wat het merk aangeeft op de doos.

Mooie aanbieding tennisschoenen Voordelige tennisballen Op tijd geleverd

Snelle service van topproducten. Ze doen wat ze beloven.

HockeyDirect doet wat ze beloven! Een uitgebreide collectie van topproducten die de volgende dag al geleverd kunnen worden. Uitstekende klantenservice voor wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt. Heb je hockeyspullen nodig? Bestel ze hier bij HockeyDirect.

correct

efficiënt

Snelle levering en goed/prima prijs

Ene dag besteld en volgende dag al geleverd.

Doen wat ze beloven

Correcte levering van goede loopschoenen aan een interessante prijs

tevreden

Elke bestelling verliep correct en vlotte afhandeling

Perfecte aankoopprocedure

Mijn jack werd netjes bedrukt en op tijd geleverd, zoals was aangegeven tijdens het bestellen. Goed assortiment, prima kwaliteit!

Altijd snel en betrouwbaar. Nu ook met de retour zending.

Prima webshop

Duidelijke en overzichtelijke webshop Alles verliep zoals gepland, inc. de snelle levering.

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports