goede leverering en service

Goede service en kleding passen goed

Sehr schnelle Lieferung

Alles bestens, gerne wieder!

Superblij met mijn tennisschoenen

Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Prijs/kwaliteit heel mooi. Kortom: een mooie deal.

Mooie sportschoenen, goede prijs kwaliteit verhouding,snel geleverd!

Mooie sportschoenen, goede prijs kwaliteit verhouding,snel geleverd!

Tutto perfetto

Rispettati tempi previsti. Assistenza perfetta

duidelijke uitleg over de schoen, snelle levering. Na 3 paar besteld te hebben toch een paar dat op wolkjes loopt.

Als er een betere beoordeling bestond als perfect zou ik hem geven super.

Goed kwaliteit en snelle service

Helemaal tevreden

Super snelle levering

Heel snel geleverd, echt direct de volgende dag al in huis om in gebruik te nemen. Top

Supersnelle levering

Zeer tevreden over de snelle levering, ook bij een bestelling in het weekend.

Snelle levering en goede producten

Ik ben blij met mijn hardloopshorts van Adidas en lange hardloopbroek.

ja was goed

snelle levering ik bestel altijd bij jullie maar krijg nooit korting

Weer niet volgens afspraak geleverd

Voor de zoveelste keer is de bestelling niet op de afgesproken datum geleverd. Geen enkele informatie vanuit PassaSports over een verlate levering. Als je zekerheid wil dat je racket binnen een week te gebruiken is kun je beter naar een fysieke winkel gaan ipv online te bestellen.

2 mooie rackets van Babolat besteld, zeer tevreden over de levering. Per abuis de kortingscode vergeten in te voeren bij de aankoop, maar de korting werd weer teruggestort op mijn bankrekening. Goed gedaan door Tennisdirect!

Goede prijs, snelle service

Was langsgereden in flagship store, werd goed meegedacht over de maat voor een schoen die ze niet op voorraad hadden. Na bestelling op de site, binnen een dag bezorgd.

Goede kwaliteit, zeer goede klantenservice

Er wordt lekker snel geleverd, goede kwaliteit vande producten (meestal bestel ik iets van Sjeng) Mocht ik niet helemaal tevreden zijn met een product, dan wordt er klantgericht meegedacht door de klantenservice met een goede oplossing!! Ben helemaal tevreden!

Snelle levering. Goede hardloopschoen

De levering was snel en correct en de schoenen passen prima. Helemaal tevreden met mijn aankoop

S,avonds besteld , volgende dag in huis!

Goede service, en goede prijzen

Eenvoudig bestellen

Prima tevreden. Geen producten hoeven retourneren. Productomschrijvingen komen overeen met het product.

Mooie producten tegen goede prijs op afgesproken dag bezorgd

Groot assortiment

Groot assortiment, lage prijzen, snelle levering

Wide choice, fair prices, great service

Second time that I bought Asics shoes online at RunningDirect and 100% happy with the service. Wide choice of brands and products at fair prices. Great customer service

Super ,erg blij mee

Goed assortiment

Goed assortiment, redelijke prijzen en zeer snel geleverd

Kiyoh anmeldelser