Echt TOPSPORT!!

Goede prijs en top afgehandeld!

duidelijk en helder

duidelijk wat het aanbod is en wat je koopt tevens helder over levertijd

Snel en goede kwali6

Overzichtelijk website, duidelijke product omschrijvingen en snelle levering!

• Geshopt op PassaVolleybal

Prima product en service

Product had ik supersnel in huis.

Super goed geholpen

Top winkel/ webshop Erg klant gericht. Bij klachten /vragen Snelle reactie en goede oplossing Zeker aanrader

• Geshopt op PassaPadel

Prima shop voor de handballer

Goede service, breed assortiment voor ons al handballers.

• Geshopt op PassaHandbal

Producten zijn altijd snel en optijd geleverd als iets niet goed is goed bereid om mee te helpen om het juiste te vinden

• Geshopt op PassaBasketbal

Voetbalschoenen nu al kapot aan het gaan

Ik heb paar maanden geleden voetbalschoenen gekocht ( op advies van ***)..best wel prijzig..maar de neus begint na 8 of 9 wefstrijden nu al kapot te gaan.dat had ik niet verwacht van deze voetbalsvhoen en na zo n korte tijd..maar goed..klant zal wel aan kortste eind trekken in deze. Mvgr ***

• Geshopt op PassaVoetbal

Zeer goed, snelle levering.

Bij vragen, snel antwoord.

• Geshopt op PassaKorfbal

Prima.

Bestellen was eenvoudig en het werd snel bezorgd. Goede kwaliteit. Ik draag het trainingspak iedere week.

• Geshopt op PassaTennis

Goede service, snelle levering.

• Geshopt op PassaHockey

Fijne webshop met groot aanbod

Fijne webshop met groot aanbod, soms duurt het wel lang voordat een retour verwerkt wordt, maar het komt altijd goed. Aanrader deze webshop.

• Geshopt op PassaTennis

Het enige wat jammer is dat bij eventueel retour de kosten voor eigen rekening zijn

Goede klantenservice

Mijn tennisschoenen bleken niet compatibel voor gravel, ondanks de aanbevelingen. Zonder problemen werden de schoenen retour genomen. Erg goede service, bedankt!

Geholpen bij teleurstelling product

Erg goed geholpen! Was ontevreden over een product (sokken) en mocht aangeven wat mijn geliefde oplossingsmethode was en dat was zo geregeld !!

Meest betrouwbaar

Alles wat je kwa sportspullen nodig heb vind je hier. Elke bekende sport verkopen ze hier benodigdheden voor. De service is snel gemakkelijk en betrouwbaar in kwaliteit op elk front.

• Geshopt op PassaRunning

Ik was €30 goedkoper dan mijn tennisvriendinnen, zij hadden ze in de sportzaak gekocht. En voor een sportzaak moet reizen.

Prima product, snel ontvangen

Fijne webshop, veel keuze en snelle levering.

• Geshopt op PassaHockey

Ik heb een goede ervaring

Als ik iets haal, dan komt het altijd snel binnen. Goed ingepakt en goede service

Snel

Bestelling was zeer snel binnen. Goed op de hoogte gehouden

• Geshopt op PassaHockey

PassaSports is voor mij de ultieme webshop, waar ik mijn padelgear scoor, snel en betrouwbaar!

PassaSports is mijn vaste adres voor mijn padelgear: levering is altijd snel, het assortiment is ruim en altijd scherpe prijzen. Klantenservice is goed bereikbaar, denkt echt mee bij vragen, en retourneren gaat moeiteloos wanneer iets toch niet helemaal past. Bovendien is het naast padel ook gewoon een heel fijn webshop voor allerlei andere sporten - een echte aanrader!

Duidelijke communicatie

Goed op de hoogte gehouden van levering en voldoet aan verwachtingen

• Geshopt op PassaVoetbal

Altijd goed!

Dat wat ik besteld heb, netjes verpakt en op tijd.

• Geshopt op PassaRunning

Alles prefect wat wil je nog meer, dat weet ik!!!!!, Klant blijven.!!!! Groet Jack

Super goed

Mooie merken, goede kwaliteit van artikelen en service. Ook altijd snel geleverd en eventuele retouren worden snel verwerkt. Zeer tevreden.

Kiyoh anmeldelser