Alles wat ik vroeg is uitgevoerd.

Ik had graag een opgepomte basketbal, de dag nadien ( op een zaterdag) geleverd. Al voor 9 uur 's anderendaags kwam mijn bal opgepomt in een fijne doos aan. Gewoon top.

Goede service. Snelle levering

Goede ervaringen! Altijd mooie producten die helemaal in orde zijn. Goede service indien een product niet naar wens is.

Fast delivery

The shoes is great. A bit tight and not sure of the next size will be fit or perfect.

Topservice

Snelle levering. Een paar schoenen een maat te klein. Geen probleem. 2 dagen later arriveerde het vervangende paar!

Snelle en goede levering

Snelle en vooral goede kwaliteit van de levering

Snelle levering , goede schoenen!

Geen pijn meer in mijn enkels met deze nieuwe schoenen Snel geleverd zoals vermeld op de site

Fast and good price

Fast delivery, good sale price.

Comandées dans l'après-midi, j'ai reçu le colis le lendemain dans la journée

Service très rapide. Parfait

Positief

Snelle levering. Product voldoet aan de beschrijving.

Snelle levering en mooie gymp

Mega snelle en nette levering . Prijs kwaliteit verhouding van de gymp is top!

Volgende dag bezorgd

Prima schoenen voor een goede prijs

Het is voormij gemakkelijk en krijg de zelfde kwaliteit als in de fysieke winkelaliteit

Als goed

Alles was in orde

Een zeer vlotte behandeling.

Snel en goede kwaliteit

Ondanks late bestelling toch de volgende dag in huis. Netjes verpakt en schoen voldoet volledig.

Zoals het hoort

Eenvoudig besteld en snel geleverd; service zoals het hoort.

Afhandeling verkeerde levering OK

hardloop schoenen besteld. na een aantal dagen kreeg ik hardloop sokken, maar geen schoenen. Na contact met klantenservice is dit zo snel als mogelijk rechtgezet. Top.

Steeds een snelle en correcte service

Nog nooit problemen gehad met bestellingen. Alles wordt snel en correct afgehandeld.

Valt mooi, goede kwaliteit

Maat S zat perfect

Mijn bestelling werd dezelfde avond nog in behandeling genomen. Sneller dan verwacht vond ik mijn bestelling in de brievenbus.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Zeker een aanrader.

Incroyable

Paire de chaussures commandée à 19h, arrivée le lendemain matin à 9h40. Incroyable

Snelle levering en goede communicatie

easy and fast!

I ordered Ajax home jersey, and it was perfect fit! delivered on time, and for free shipping.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Kiyoh anmeldelser