Vlotte levering, scherpe prijs en uitstekende communicatie: een foutloze bestelervaring

Topervaring van begin tot eind. De bestelling werd snel verwerkt en ik ontving direct een duidelijke bevestiging met alle besteldetails. De communicatie was prettig en transparant: zodra het pakket klaarstond voor verzending, volgde automatisch een mail met track & trace. De ASICS Metaspeed Edge Tokyo werd keurig bezorgd via DHL, precies zoals aangegeven. Voor de prijs heb ik elders gezocht maar PassaSports bood veruit de scherpste aanbieding. Gratis verzending en een vlotte afhandeling maken het helemaal compleet. Kortom: een betrouwbare webshop met een sterk aanbod, snelle levering en goede service. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsloopschoenen tegen een aantrekkelijke prijs. Ik kom hier zeker terug. 5 van de 5 sterren

• Geshopt op PassaRunning

Snelle levering voor een goed product

De levering was vlotjes en makkelijk te beslissen. Ook de schoenen zijn top.

• Geshopt op PassaVolleybal

Snel en netjes

Na de bestelling had ik het artikel snel in huis en de verpakking was goed verzorgd. Aangezien ik dit al cadeau heb gekocht voor iemand, kan ik over de kwaliteit niets zeggen.

Helemaal top .. topsport

Alles is top!!

• Geshopt op PassaVoetbal

Makkelijk bestellen en heel snelle levering

Bestellen ging heel makkelijk . Product die ik wilde heel snel gevonden. Keurige en vooral heel snelle levering. Ben heel erg tevreden. Aanrader voor een ieder. 10+

Pakket nog niet

Bestellen was ok. Dag vrij genomen ommpakket in ontvangst te nemen. Geen bericht niks. Dat was woensdag Op donderdag wordt pakket bezorgd. Wie weet waar. Niemand. Passa is gesloten. Bezorger stuurd me naar passa. Heerlijk vinger wijzen dit Inmiddels zondag. Geen idee waar het pakket is. Morgen ga ik op vakantie.

Teleurgesteld

Ik bestelde het nieuwe Nederlands elftal shirt voor het Wk 2026, maar ik kreeg niet het officiële Nederlands elftal shirt, de bedrukking is anders, er staat geen rug nummer op de voorkant van het shirt het shirt blijkt een toeschouwer editie te wezen, erg jammer dit als ik dit had geweten dan had ik dit shirt niet hier besteld ik vind dat ze dit duidelijk hadden moeten laten weten.

• Geshopt op PassaVoetbal

Heel tevreden met mn schoenen, en super snelle levering

Schoenen gepast in een andere winkel, daar hadden ze de kleur niet die ik wilde. Hier gelukkig nog wel en ik had ze de volgende dag in huis

• Geshopt op PassaRunning

Duidelijke communicatie en snelle levering.

• Geshopt op PassaPadel

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

• Geshopt op PassaRunning

Prima! Ik was helaas niet geheel tevreden over (de kleur van) het artikel, maar dit is prima en snel opgelost.

Niet goed!

Helaas heeft de bezorgdienst het pakketje niet op een afhaalplaats kunnen krijgen en weer teruggestuurd. Ik kreeg in ieder geval wel mijn geld terug.

Super snelle levering

Super snelle levering Alles keurig verpakt

snel en kundig

perfecte service, snel opgelost

Mooi shirt goede kwaliteit

Prima webshop!

Al vaker besteld en soms ook wat geretourneerd, alles zonder problemen! Ik kan PassaSports van harte aanbevelen!

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle levering maar geen originele doos

Ik kreeg mijn schoenen niet in de originele doos en er was mee gelopen. Ik had ze nodig dus kon ze helaas niet terugsturen. Heb dit gecommuniceerd en kreeg als reactie dat ik ze terug kon sturen. Ik vind dat je dit voor versturen moet communiceren zodat de klant alsdan kan kiezen om ze eventueel toch te bestellen. Achteraf verwacht ik een compensatie. Site etc verder prima.

• Geshopt op PassaRunning

Grote keuze in mooie sportkleding

Grote keuze in mooie sportkleding. Makkelijk te vinden en snelle levering.

• Geshopt op PassaTennis

Mooi Hardloopbroekje met Goede en Snelle levering!!

Mooi Hardloopbroekje met Goede en Snelle levering!!

• Geshopt op PassaRunning

Bestelling en verzending goed verlopen en product naar wens

De bestelling verliep prima. Levertijd leek ietsje langer maar nog steeds binnen een aantal dagen. Product was volledig naar wens, heel blij mee!

Bestel zeker vaker

Snelle levering en goed verpakt,heel belangrijk.

• Geshopt op PassaVoetbal

Topservice, snelle levering en fijne hockeyartikelen!

Ik heb meerdere Osaka-artikelen besteld bij PassaSports, waaronder een stickbag, bandana, hairband, cap en wristband. Alles werd snel geleverd en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. De producten zagen er netjes uit en waren precies zoals omschreven. Eén artikel mocht retour en ook dat proces verliep soepel en zonder gedoe. Klein verbeterpunt: stevigere verzenddozen zouden prettig zijn, zodat de producten nog beter beschermd aankomen.

• Geshopt op PassaHockey

Nog nooit zo snel

Onlangs ontving ik mijn nieuwe padelraket, en ik ben zeer tevreden met zowel het product als de service. De raket zelf voelt fantastisch aan; het gewicht is perfect en de grip is zeer comfortabel, wat zorgt voor een uitstekende speelaanpak. Ik merkte direct verbetering in mijn slagen, vooral bij het serveren en de volleys. Wat de levering betreft, was het proces uitzonderlijk snel. Ik ontving mijn raket binnen enkele dagen na het plaatsen van de bestelling, wat altijd prettig is. Daarnaast kreeg ik gedurende het proces verschillende e-mails met updates over mijn bestelling, wat geruststellend was. Het bedrijf zorgde ervoor dat ik altijd op de hoogte was van de status van mijn levering, wat ik erg waardeer. Al met al ben ik zeer blij met mijn aankoop en de service die ik heb ontvangen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve padelraket!

Mooi shirt

Mooi shirt van goede kwaliteit. De bestelling zou alleen iets sneller mogen worden verzonden. Wel duidelijke communicatie. Verder geen verbeteringen

Goed maker niet op tijd

Het pakketje kwam netjes ik de brievenbus alleen wel 2 dagen te laat.

• Geshopt op PassaHockey

Kiyoh anmeldelser