Mooie prijs kwaliteit
Besteld en weer snel geleverd. Prima. Klein verbeterpuntje: de beschrijving van grey bij de schoen bleek onjuist, het lijkt misschien wel grijs maar is smog green …
Past perfect en met de kleur rood val ik op bij de dames.
snelle levering en mooie kwaliteit
Schoen zit lekker en optijd mooi binnen gekomen
Ik heb een bredere voet en hiervoor heeft Tennisdirect een filter en advies op haar website. Zo kwam ik er snel achter welke merken beter geschikt zijn voor mijn type voet. Vaak moet ik kleding terugsturen omdat het net niet lekker zit, past of staat. Super vervelend, kost allemaal weer tijd en moeite. Door duidelijke uitleg op de website voorkom je teleurstelling en had ik een schoen die vanaf de eerste training niet meer uit is geweest.
Snelle levering en altijd kwaliteit.
Helaas is mijn legging bij de eerste keer sporten in de naad kapot gegaan. Daarop een mail gestuurd naar de klantenservice. Die vond wel dat ik het draadje kon doorknippen. Ik had daar een ander idee over, aangezien ik omdat mijn garantie kwijt zou zijn. Uiteindelijk een retourformulier ontvangen en de broek teruggestuurd. Deze is verwerkt, maar tot op geden geen oplossing of mijn geld terug. Waardeloos verhaal. Had gehoopt deze review niet te moeten schrijven, maar als reactie uitblijft..
Prima prijs en snelle bezorging.
Perfecte deals en snelle levering, daarnaast oplossings gericht bij klachten. Een super webstore!
Ik had een rood CS+ KNHB scheidrechters jasje besteld. Helaas stond de tekst CS+ KNHB en logo niet op het jasje. Top geholpen door een sympathieke dame, jas terug en wordt nu bedrukt bij Hockeydirect. Kanniewachten!
Nog geen ervaring met de service, maar erg tevreden over mijn bestelling.
Vlotte levering Mooie kwaliteit
Een bestelling gedaan die ik de volgende dag heb ontvangen. Ideaal als je snel iets nodig hebt :)
Binnen 24 uur werd mijn bestelling volledig compleet geleverd. Wat wil je nog meer? De keuze is ook reuze, dus echt een aanrader!
Na een maand heb ik mijn bestelling nog steeds niet. DHL gaf aan dat hij in de ophaalautomaat zou moeten liggen echter trof ik een leeg vak aan. Sindsdien begon de ellende. De klantenservice reageert allereerst continu erg langzaam en zegt dat het probleem bij DHL ligt. Inmiddels gevraagd om terugstorting van mijn geld maar hier ook alweer geruime tijd niets op gehoord. Inmiddels heb ik mijn bestelling al ruim een maand geleden geplaatst en betaald en nog steeds geen product of geld gezien..
Zij hebben niet alleen goede producten maar ook een heel goede service ! Heb mijn hardloopschoenen per ongeluk een half maatje te groot besteld, ik kon ze gewoon terug sturen en kreeg netjes en snel mijn geld terug. Ik bestelde nieuwe, in de goede maat en binnen 2 dagen had ik ze alweer binnen! Super! Bedankt Running direct
Zat gelijk als gegoten. Prima zaalschoen, fijn als je een niet zo smalle voorvoet hebt.
Volgende dag geleverd
Ik wacht al ruim een week op mijn bestelling. Geen berichtje over vertraging, geen antwoord op mijn mail…
Beste Marije, Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik zie dat je ons hiervoor een mail heeft gestuurd, helaas door drukte hadden we je mail nog niet kunnen beantwoorden voordat je me ons hebt gebeld. Het pakket is geleverd bij het servicepunt maar helaas is het pakket hier niet opgehaald. Het pakket wordt na een week op het servicepunt retour gestuurd naar ons magazijn. We hebben daarom aan onze retourenafdeling gevraagd om het pakket opnieuw naar je op te sturen zodra zij de retourzending verwerken. Je ontvangt dan een nieuwe track en trace code in je mail zodra het pakketje onderweg is. Dit is op 11-11 in orde gemaakt en ik zie op de track en trace link dat het pakket op 12-11 is bezorgd. Ik hoop dat het pakket terecht is en dat je bestelling bevalt. Mocht je nog vragen hebben horen we dit graag.
De levering was snel zoals weergegeven op de website. Ik ben ook erg blij met de producten.
Ik heb voetbalschoenen gekocht. ze waren te klein en ik wilde ze retourneren en grotere kopen, helaas krijg ik geen retoursticker (ondanks het sturen van e-mails naar de klantservice). Ik heb dus schoenen gekocht in een andere winkel en moet ze helaas zelf verkopen . Ik raad de "voetbal direct" winkel niet aan.
Beste Alan, Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. Ik ben met je mee gaan kijken naar de situatie, je geeft aan in je beoordeling dat je je bestelling niet retour mag sturen. Ik zie dat we inderdaad een mail hebben ontvangen op 29-10 waarop we een reactie hebben gestuurd op 31-10 met een link naar ons retourportaal waar je je retour aan kunt melden. Als ik in je order kijk, is de aanmelding ook gelukt. Helaas heb je het retouretiket niet ontvangen en daarom heb we je via de mail een link gestuurd om een nieuw label aan te maken. Ik hoop dat inmiddels is gelukt Wanneer wij de retourzending zullen wij zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen twee weken de retourzending verwerken en de terugbetaling in orde maken. Je ontvangt een mail zodra de retourzending is verwerkt. Mocht je nog vragen hebben, horen we dit graag!
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate