Snelle en correcte service

Doodgewoon zoals het moet zijn. Product voldoet aan alle vereisten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Super voor elkaar

Voldoet zeker aan de verwachtingen

Super!!

Ruime keuze op de website. Snelle bezorging (kreeg netjes een mail dat bezorgen 1 dag later zou plaatsvinden dan op de site vermeld), netjes verpakt. Heel blij met de fijne spullen!!

Zeer snelle levering

Groot assortiment en in mijn geval binnen 18 uur geleverd

Afwachtend

Nog niks ontvangen

Gekochte artikelen perfect afgeleverd en zeer snel.

Fijne webshop

Een fijne site om sportartikelen te bestellen.Goede aanbiedingen. Snelle levering, het duurde een dag langer.Maar daar kreeg ik netjes een email over.Retour wordt vlot afgehandeld.

Erg tevreden

Groot assortiment, goede beschrijving, snelle levering en goede service!!

Bestelling niet ontvangen

Ik heb hier besteld omdat ik het de volgende dag zou ontvangen. Kreeg een email dat het vertraagd was en daarna niks meer gehoord of ontvangen. Ik wacht nu op mijn geld.

Goede service,scherpe prijs

Snelle levering,goede service en prijs

Snelle levering en correct

Fijne zeer mooie loopschoenen en zit perfect

Mooie trui.

Kwam een paar dagen te laat.

Levert zeer snel, in een dag en de kwaliteit van de schoenen zijn zeer goed

Duidelijke communicatie

Door drukte kon de bestelling niet de volgende dag geregeld worden en dat werd al snel gemaild met eventuele annuleringsmogelijkheden (heel netjes). Uiteindelijk maar 1dag vertraging.

Snelle levering en prima prijzen

Snelle levering Breed assortiment Prima prijzen

Goede service en snel geleverd

Doet wat het beloofd

Prima kwaliteit snelle service. Helemaal prima

Werkt goed

Snelle verzending en bezorging

Almost **** and frustrating

I start believing that this website is a **** because I ordered from them approx 10 days ago and they still don’t process it while it should be handed to PostNL to deliver a week ago as it shown in their website. No response yet from them to my email. Absolutely frustrating

Goede producten - Goede Service

Twee rackets gekocht, een tijdens transport beschadigd aangekomen. Snel en goed geholpen, racket weer retour en een nieuwe wordt de volgende dag geleverd.

Mooie spullen, prima prijs, fijne service!

Mooie spullen, prima prijs, fijne service!

Produkt goede prijs-kwaliteit

Zeer tevreden, als vanouds.

Altijd tevreden geweest. DE voorlaatste bestelling was alleen slecht, zou op een donderdag bezorgd worden maar niets gezien wel +/- een week later.

Kiyoh anmeldelser