Filter

<b>Pluspunten</b><p>Snel en goed geregeld</p>

<b>Pluspunten</b><p>Niks mis mee</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Het online bestellen verliep vlot, snelle levering en track and trace om de levering op te volgen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen opmerkingen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Alles tip top in orde!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>prima, snelle goede levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

Score: 9

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>vriendelijke, behulpzame en kundige helpdesk, snelle levering en indien onverhoopt een vertraging direct een mail met uitleg, retouren worden aangenaam en snel verwerkt, groot aanbod, oftewel TOP!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Ruime keus, goede informatie over hardloopschoenen, prima prijs-kwaliteit-verhouding</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Jammer genoeg was mijn maat er niet meer. Door spoed heb ik een maatje groter besteld.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zondag bestel, dinsdag bezorgd via PostNL. Prima verpakt. Duidelijke communicatie. Vanaf €25,- gratis bezorgd, dat is vaak ergens anders ook hoger. Kortom aanrader.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk, professioneel en persoonlijk!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie en snelle levering.</p>

zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik zou korting krijgen, omdat de sokken direct na mijn bestelling in de aanbieding gingen, maar die korting heb ik nooit gezien.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke en vriendelijk antwoord op mij gestelde vraag via de mail. En zeer snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen punten om te verbeteren.</p>

Hele snelle levering , mooie kwaliteit van de aangeschafte spullen en prima service. Reageren heel snel en goed op e-mail, zelfs een achteraf verkregen code konden we nog verzilveren en werd verrekend met de totaalsom. Top!!

<b>Pluspunten</b><p>Alles ok.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Mijn retour ook zeer snel terugbetaald. Goede service dus</p>

Helemaal top.

Alles is gegaan zoals je dat al klant zou willen. Ik kende jullie site helemaal niet en was in eerste Instantie redelijk huiverig maar omdat het maar om iets minder dan €30 ging heb ik toch de bal besteld. Daarna ging alles perfect. Een dag later werd de bal al geleverd die perfect rond was en nergens afwijkingen vertoonde. Tevens zat er al een retoursticker bij naar een antwoordnummer. Dat geeft vertrouwen. Ik zal de volgende keer dan ook zeker met alle vertrouwen weer iets gaan bestellen en zal jullie ook zeker bij anderen aanbevelen mochten het ter sprake komen.

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, goede producten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snel goed Product zoals gevraagd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als je bijv een schoen hebt uitgekozen en je kiest een andere kleur veranderd de prijs !! Why ?</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Het pakketje kwam de volgende dag binnen., Terwijl het heel druk was.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner