Filter

Score: 9

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Sportshop.com heeft een fantastische service en afhandeling van retourneringen. Twee maal iets besteld wat te groot bleek te zijn. Door de goede service en makkelijke retourmogelijkheden heb ik de producten snel kunnen retourneren en het geld terug ontvangen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle verzending en een persoonlijk briefje erbij!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>niks op aan te merken. goed aangekomen ;aanrader</p>

Goeie service en snelle levering

Fijne broekrokjes zit prima

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle verzending</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Hele snelle bezorging en als er een probleem is lossen ze het gelijk op.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niks</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en bestelling correct uitgevoerd</p>

zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eerlijk zijn over de maten. Gratis terugsturen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en een persoonlijk kaartje</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede snelle levering en een goeie klantenservixe</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>De keuze en de snelheid.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet alleen een berichtje versturen, een belletje kan soms heel verhelderend zijn.</p>

Uitstekende eerste kennismaking met zeker een vervolg.

Mijn bestelling kon helaas niet worden geleverd conform de gewenste specificaties. Dit werd via een mail aan mij gemeld met direct daarbij een alternatief aanbod dat aansloot bij mijn eerder gewenste artikel. Prima dat meedenken! Mijn bestelling is diezelfde avond nog verzonden en de volgende ochtend had ik deze in de bus. Kortom, voor mij een uitstekende eerste kennismaking met Tennis Direct en in het vervolg staan zij op nummer 1.

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en afhandeling</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles ging lekker vlot!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Goede en snelle levering

Gebruiksvriendelijke site en de bestelling wordt inderdaad snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk bestellen en betalen. Zeer snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou het niet weten.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en goede communicatie/follow-up</p>

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner