Filter

<b>Pluspunten</b><p>Snel</p>

Snelle levering, goede kwaliteit shirts.

Goede kwaliteit, leuk was dat we tijdelijk gratis de shirts konden laten bedrukken. Ziet er perfect uit. De levering duurde door het bedrukken iets langer, maar dat is logisch. Evengoed nog geleverd binnen 3 werkdagen!

Vlotte probleemloze afhandeling van bestelling

We kwamen tot de ontdekking dat een K-Swiss sportschoen die me uitstekend bevalt omdat die breed uitvalt nauwelijks meer verkrijgbaar was in mijn maat. TennisDirect had gelukkig nog een paar met een mooie korting. Direct besteld en snel zonder problemen afgeleverd op ons vakantieadres. Enig minpuntje: de postcode werd niet automatisch herkend en moest met de hand ingevuld worden.

Altijd snel en bezorging keurig op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede nette service, snel geleverd op PostNL afhaalpunt, fijne afhandeling retourzending</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Stipt met levering en goede updates ervan</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, duidelijke website en snelle reactie op vragen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Iets duidelijker levertijd bij artikelen vermelden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

Snelle en goede service

Snel en netjes ontvangen en duidelijke formulieren voor retour zending

<b>Pluspunten</b><p>Goed</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel en betrouwbaar, met een vriendelijke boodschap op de bon</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nul</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit en snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>??</p>

Positief

Tennisschoenen waren er supersnel. Helaas op een poloshirt wacht ik weken.

Goede kwaliteit en snel!

Aangeboden spullen zijn van goede kwaliteit. Shirt, schoenen, hockeysokken, handschoen. En wordt geleverd volgens de beloofde levertijd. Ze doen dus wat ze beloven!

<b>Pluspunten</b><p>Snelle verzending, keurig.</p>

Zeer tevreden over de snelle levering.

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle verzending, prima verpakt, bal goed opgeblazen ;-)</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede levering!</p>

Voor t eerst bij hockeydirect besteld, goed bevallen

Laagste prijs op internet, super schoenen ! Dag na bestellen al in huis, ben er blij mee

Snelle service, volgens afspraak.

Retourenboek binnen enkele dagen geregeld. Top

Score: 10

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Goede verpakking. Communicatie via de mail gaat snel en je krijgt keurig antwoord.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Adressering op label kan beter. In mijn geval stond mijn naam niet op adreslabel alleen de ontvangende lokatie. (is gemeld bij sportshop en heb keurig antwoord gehad)</p>

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner