Filter

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site en overzichtelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij een besteding van een X bedrag een kleine attentie bij de bestelling doen. Dat geeft net dat beetje extra servive</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk Snel Makkelijk</p>

<b>Pluspunten</b><p>Perfecte snelle levering. Goed voorraad.</p>

Score: 9

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijzen, snelle levering en vriendelijk contact.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Doen wat ze beloven. Vandaag bestellen is morgen leveren. Dat heb ik bij andere leveranciers wel anders meegemaakt.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle service, probleemloos!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan niet beter!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit/ Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Prijzen hoger vergeleken andere sites / meer maten in voorraad</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service. Binnen 1 dag geleverd! Top!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering. En de kwaliteit van het product voldoet aan de verwachtingen</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen. Ga zo door.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Wat een snelle service! Helaas was het bestelde product te klein, retour was zo gepiept. Wij zullen zeker hier vaker bestellen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Levering is altijd erg snel en optijd, veder is de kwaliteit altijd perfect.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik moest 3weken wachten op mijn hele bestelling vanwege 1 shirt</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Hele snelle service. Retourneren gaat vlot. Retour bedrag wordt erg snel overgemaakt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede actie ondernomen toen mijn bestelling voor langere tijd een onbepaalde leverdatum kreeg.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Dit artikel (tijdelijk) uit de webshop halen zodat niet meer mensen dit probleem hebben.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie via WhatsApp op een zondag. En maandag zelfs mijn bidon al binnen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Is mijn eerste bestelling dus hier kan ik nog niets over vertellen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, snelle levering</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering! Heel erg fijn. Goed op de hoogte gehouden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-bestelde sokken na een keer gebruiken al een gat in.. Verder niks negatiefs..</p>

Score: 8

<b>Pluspunten</b><p>Supersnel geleverd naar België!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Goede producten</p>

Pluspunten

Goeie aanbiedingen en perfecte levering. Top!

<b>Pluspunten</b><p>Maandag om 21.45 hockeytas besteld, volgende dag in de middag al in huis! Super! En voor vriendelijke prijs!</p>

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner