Filter

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Iets snellere levering</p>

Pluspunten

Zeer snelle en nette levering van producten.

Geen!

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service Uitgebreid assortiment</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk, snel en kwalitatief goede producten. Groot assortiment.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nee</p>

Pluspunten

Goede prijzen en super vlotte levering!!

Score: 10

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Good price, quick delivery.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd Veel keuze</p><b>Verbeterpunten</b><p>Beter beschrijven product</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle bezorging</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Leuke ontdekking dat er ivm valentijn hartjes snoepjes in de verpakking waren gedaan. Ook erg leuk de handgeschreven woorden van iemand die mijn dochter veel plezier wenste met de aankoop. En dan als kers op de taart ook nog een foto erbij van een handbal speler. Heel leuk, hartelijk dank voor deze extra service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De artikelen zijn op de website onderverdeeld in categorieën. Zelf vind ik het prettigers zoeken als de artikelen onderverdeeld zouden zijn in Heren,Dames en kids, overig enz. Op deze manier vind ik sneller wat ik zoek. Verder prima website.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, zowel wat betreft levering als ook qua terugbetaling</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service Goede kwaliteit vlotte levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>supersnelle levering en geen verzendkosten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk geholpen, snelle levering.</p>

Pluspunten

Mijn eerste bestelling bij Voetbaldirect en ik ben verkocht! Doen en leveren wat ze beloven!! Snelle levertijd en mooie kortingen en goede kwaliteit producten.

<b>Pluspunten</b><p>Voor mijn zoontje een tennisracket en -schoenen gekocht. Duidelijke informatie over de producten, goede foto's, goed geprijsd en dezelfde dag verzonden. Wat wil je nog meer...</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>De site is overzichtelijk. Scherpe aanbiedingen. Het bestellen gaat heel gemakkelijk. De levering is heel erg snel! Wij hebben 1 hockeystick retour gestuurd en hadden heel snel het geld weer retour. Een volgende keer zullen wij hier zeker weer bestellen!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen verbeterpunten.</p>

Pluspunten

Goede service en aardige medewerkers!

Pluspunten

Goed en snel (en goedkoop) ! Een aanrader !

<b>Pluspunten</b><p>De schoenen kwamen zelfs een dag eerder!</p>

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner