Filter

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze, snelle levering

Tevreden

Snelle verzending/levering Vrij ruime keuze en zeker niet de duurste.

De levering prima, kwaliteit niet goed.

De levering van de spullen door TennisDirect ging prima. Tennisschoenen en shirt oké, maar de kwaliteit van het Puma Team Liga Skirt is echt zeer belabberd. Zeer dunne stof, er zit onvoldoende elastiek in het rokje, dus het zakt tijdens het tennissen steeds van je lichaam af. Ik zou dit echt niet aanbevelen en zeker uit het assortiment halen. Spijt dat ik dit rokje heb gekocht.

Correcte afhandeling.vriendelijke mevrouw aan de telefoon

Correcte afhandeling.vriendelijk aan de telefoon.

Producten zijn altijd van goede kwaliteit

Snelle bezorging, bestel er altijd voor mijn volleybal spullen

zeer goed

geen enkel probleem

Uitstekende klantenservice

Ruime keuze,snelle levering met top kwaliteit!

Snel!

Hele snelle levering, ook als je in het weekend bestelt. Ook is het retourneringsproces erg makkelijk (ik had de verkeerde maat besteld). Ook heel groot assortiment. Top!

Snelle levering en goede kwaliteit. Er is niks waar ik over kan zeuren.

Prima service, snelle levering

Maar nu graag ook mijn lot uit de loterij, 2 kaartjes voor RG!

Directe actie op mijn bestelling en snelle aflevering

Super geholpen

Ik ben afgelopen vrijdag in de winkel geweest bij Bert. Ik kwam voor een ander merk, maar na goede uitleg en advies ben ik toch voor het merk Brooks gegaan. Bedankt Bert voor je uitstekende advies en service. Ik kijk erna uit om ze maandag op te halen en er veel loopplezier uit te halen met powerwalk. Ze zaten in de zaak iig goed. Tot de volgende keer.

Super tevreden, goede klantenservice!!!

Super te vreden, goede klantenservice!!!

Ik heb geen klachten. Ik ben ambassadeur van tennis-direct.

Ik ben blij met tennis-direct

Shirt stinkend van zweet ontvangen. Netjes opgelost.

Ik heb een shirt ontvangen die stonk van het zweet. Te veel gedoe met retouren, dus heb de shirt gewoon de was ingedaan. Shirt lijkt dus gewoon gebruikt en gerouteerd te zijn. Onbegrijpelijk dat dit niet gecontroleerd is. Daarna heeft VoetbalDirect dit toch netjes weten op te lossen door het aanbieden van een korting op het product waardoor ik toch enigszins tevreden ben.

Goede snelle afhandeling van retour artikel

Voetbal binnen 1 jaar kapot. Dit is heel netjes en snel afgehandeld. Ook bestellen nieuwe bal ging snel en werd snel geleverd. Enige aandachtspunt is dat ik geen melding ontving van FedEx dat hetarttikel bij afhaalpunt lag. Dat kan beter.

Normaal goed en snelle levering. Nu slecht want ik heb het na 9 dagen nog steeds niet binnen

H

Site overzichtelijk en levert snel . Blij mee

Heb hier handbalschoenen en handbal gekocht goede service

Ik heb hier de spullen van me dochter gekocht. Schoenen perfect 2e paar al en zijn super daar er niet duur. De handballen twijfel ik nu een beetje omdat de eerste handbal die we kochten een jaar mee is gegaan en wel elke keer leeg liep. En nu 2 keer een lekke bal gekregen en super geholpen hoor! Maar nu hebben we een 3e vandaag binnen gekregen en die is tot nu toe oke maar goed hebben hem net 2 uurtjes haha. Dus eff afwachten. Maar ze doen niet moeilijk en je krijgt een nieuwe of geld terug.

Fijne kniebeschermers.

Prima webshop. Goed materiaal tegen een betaalbaar tarief. Snel geleverd.

ZEER GOED

SNELLE LEVERING GROOT AANBOD GOEDE PRIJZEN HANDIGE SITE

Mooie spullen en uitstekende service

Meerdere spullen besteld en altijd tevreden mee. Mocht iets niet passen, stuurde ik het netjes retour en werd ik ook zeer netjes behandeld daarin. Zal zeker vaker gaan bestellen, komende week nog!

Snelle verzending super service

Compleet assortiment, snelle verzending en super (klanten) service bij vragen en of problemen!

Alles was zoals afgesproken!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldige service en snelle levering

Eerst de verkeerde schoenen besteld deze retour gestuurd met de bijgeleverde retourbon en een ander paar besteld. Retourbedrag snel ontvangen. Bedankt!!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner