Filter

<b>Pluspunten</b><p>Ik had een vraag over de binnenbeen lengte van een trainingsbroek. Een paar uur nadat ik een email had gestuurd kreeg ik al een reactie terug met alle informatie die ik nodig had. Ik had m'n bestelling 's avonds geplaatst en het pakketje was er de volgende ochtend al. Top service!</p>

Pluspunten

Van de week een aantal sportdingetjes gekocht. Niet duur en snelle levering. Zou er zo weer wat bestellen.

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte service</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie kwaliteit. Makkelijke website. Snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>PRIMA, BESTELLING VOLGENDE DAG GELEVERD</p>

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Nvt

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>- Onduidelijkheid bij opgave bedrukking - geen informatie m.b.t. Bezorging</p>

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Goede service.

heb ik niet.

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Betere communicatie over de levertijd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goed product</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>- goed bereikbaar voor vragen, heb een aantal keer een whatsapp gestuurd en snel antwoord gekregen - voor handballers veel aanbod! - handige website, overzichtelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>- er stond direct leverbaar, maar had zelf niet gedacht aan de bedrukking van het shirt. Misschien kan daar een soort waarschuwing over bij.</p>

Score: 10

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Reactie per app is echt geweldig.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De retour afdeling is VEEL te groot, daardoor in drukkere periodes te lange tijd tussen retour sturen en oplossing.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ze hadden wat ik wilde. Elders was het uitverkocht. En nog het goedkoopste!! De volgend dag al binnen</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede hulp toen ik mijn bestelling telefonisch wilde aanpassen.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Kwalitatief mooie producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Levering duurde veel langer dan op de site bij het product werd aangegeven. Stond 1 a 2 werkdagen, maar uiteindelijk werd het anderhalve week later pas geleverd. Dat kan soms gebeuren, maar dan is een bericht daarover wel zo fatsoenlijk.</p>

Score: 8

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en altijd mooi verpakt Nog nooit problemen gehad met voetbaldirect.

<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende service, mooi product, snelle levering</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en mooie duidelijk site</p>

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner