Filter

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs, snelle levering, prima producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er waren deze keer maar weinig maten beschikbaar, waardoor weinig keus</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Echt top, mijn schoenen op blackfryday gekocht waren de volgende dag al in huis. Ze waren echter net iets te krap. Op cybermonday toch nog eens gekeken of er niet nog een zelfde iets groter paar was. Dit was het geval en nog wel voor een veel leukere prijs. Deze besteld en door de telefoniste vriendelijk verder geholpen. De iets te kleine schoenen terug gestuurd en na 3 dagen bericht dat ze verrekend worden. Helemaal top! Blij met mijn Mizuno’s voor weer de nodige km’s powerwalking!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Blijf vooral zo doorgaan! Ook over de volleybalshop ben ik tevreden!</p>

<b>Pluspunten</b><p>mooie producten, snelle levering!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Scherpe prijzen, snelle levering. Een aanrader.</p>

Pluspunten

snelle levering. netjes verpakt.

nvt

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Hardloopjack van odlo voor dames blijkt uit collectie van 2 jaar geleden te zijn. Dan had het wel goedkoper mogen zijn.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ik had mijn tennistas super snel in huis. Goed verpakt. En de prijs was ook goed. Kortom ik ben tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen verbeterpunten. Alles klopt.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, prima hardloopschoenen voor een mooie prijs.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie over bestelling, wanneer verwachte levertijd en goed verpakt!</p>

Pluspunten

Snelle levering Gratis retour Redelijke prijs

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Competitieve prijs. Up to date met laatste modellen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Levering was ok, maar niet de volgende dag zoals aangegeven bij het bestellen. De tracking-info gaf aan voor de middag het pakket aan te krijgen, dit was pas id late namiddag/avond.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Groot assortiment</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede levering</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Zeer vriendelijk en snelle verzending.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Maat tabellen, voor het kopen van mijn schoenen wist ik niet hoe de schoen zou vallen.</p>

Pluspunten

Correcte en snelle levering. Duidelijke omschrijving van het te kopen product.

<b>Pluspunten</b><p>Heeft een hele grote collectie, top kortingen en snelle levering!</p>

Pluspunten

optijd geleverd en netjes verpakt

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en accurate levering</p>

Score: 9