Filter

Giede service

Goede en snele service ,goede kwaliteit

Tennisschoenen in winkel niet te verkrijgen, online wel.

Onze dochter wilde witte tennisschoenen van Nike voor haar verjaardag. Tennisdirect in 's- Hertogenbosch hadden deze niet in hun collectie. Alleen maar zwart. Jammer want we wilde ze toch het liefste in de winkel komen i.v.m. de maat. Online besteld in 38,5 die was te klein, retour gestuurd. Daarna maat 39 besteld en die was goed. Gelukkig nog voor haar verjaardag kunnen regelen en dochter blij.

Ik voel de liefde!

De winkels zijn helaas niet om de hoek dus hoe blij werd ik dat ik online kon bestellen en het de volgende dag zou ontvangen. Dat zou met een bestelling op donderdag ochtend lukken voordat ik een toernooitje zou spelen op zondag. Maar helaas... De bezorging kwam helaas dinsdag (pasen ertussen) waardoor ik heb besloten het ongeopend retour te zenden. Verder heel goed advies veel geduld en heel laagdrempelig en benaderbaar.

Ik ga het rokje terug sturen

Leuk bedrijf maar het rokje voldeed niet aan mijn verwachtingen.

Echt got goed winkels

Prima tennisschoenen maar beroerde levering door DHL

Pas 5 dagen na mijn bestelling kreeg ik bericht over de levering door DHL. Het pakket was naar een ander aflever adres gegaan , ver van mijn huis en op zondag gesloten . Zo moet het niet gaan!

Helemaal TOP

Alleen jammer dat je nooit een kortingscode krijgt met bijv feestdagen

heel slecht!

Ik had een geel adidas shirt besteld voor mijn voetballende kleinzoon.Dit werd geleverd met een grote zwarte vlek aan de voorzijde....kan dus helaas niet terug omdat zijn naam er op staat.Maar jullie hebben dit toch gezien?? Een zwarte vlek op een geel shirt,je zou toch denken...dit had dus nooit verzonden mogen worden!!Ik had liever een shirt gehad zonder vlek.Ik heb nu mijn best gedaan om de vlek te verwijderen,(want het shirt mag niet terug)is redelijk goed gelukt,maar zo hoort het toch niet???Heel jammer dit!!

Uitstekende service , snelle levering

Voor mijn dochter had ik met spoed een bitje nodig ivm haar nieuwe beugel . De oude voldeed niet meer , binnen 24 uur was het bitje geleverd van shock doctor en het paste perfect !

Uitstekende service.

Ik had helaas een klacht over het geleverde product. Direct goed geholpen door de klantenservice en snel geld terug. Nu nieuw product besteld met grote tevredenheid. Binnen 1 dag geleverd. Helemaal top!

Retour gratis ,

1,95€ betalen om een retour te bearbeiten , nog nooit mee gemaakt .

Top service!

Goed service, alles op tijd geleverd!

Ruim assortiment en supersnelle levering

Goede webshop met handige filtering per productgroep. Daarnaast continu wisselende aanbiedingen. Bij TennisDirect vind ik altijd wat ik zoek!

Super snel in huis.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Altijd de scherpste prijs en snelle levering.

Mooi assortiment en snelle levering

Blij met de schoenen en de snelle levering. Ze voldoen helemaal aan de verwachtingen.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Zeer tevreden Correcte service

Top site bedrijf kwaliteit

Heel tevreden goede service topkwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Helaas was deze pasvorm te klein. Ik bestel altijd adidas 44 2/3. Nu dus te klein en retour gestuurd. De 3 bussen tennisballen gehouden

Niks gekregen

Ik heb een paar schoenen besteld. Ik heb betaald. Ik heb mijn schoenen nooit gekregen.

Sjeng trainingsjack wit

Snelle levering en prijs altijd met korting. Fijne website met een groot assortiment.

Precies wat ik nodig had voor een prima prijs

Precies wat ik nodig had voor een prima prijs

Top spullen, Top prijs,Top service!

Meestal zijn mijn bestellingen de volgende dag binnen. Goed verpakt, Voelt gewoon goed!

Snelle levering, goede kwaliteit

Ruime keuze en snelle levering

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner