Filter

Super service

Super service . Bestelde schoen helaas te klein en dus retour. Per ongeluk op maat gemaakte zool in de schoen laten zitten en dus mee gegaan in de retour. Prettig contact via de WA en notitie gemaakt voor retour afhandeling. En dat werkte dus wij inmiddels het zooltje weer terug want dat was snel terug gestuurd. Helemaal top! En inmiddels voorzien van ander paar schoenen dat wel past want snelle levering van gedane bestelling.

Dochter blij= ik blij

Extra keepersbroek gekocht, past prima en ze kan er goed in bewegen.

Prima, betrouwbare website voor voetbalartikelen: heel tevreden mee!

Heb een voetbalshirt met personalisatie besteld; informatieverstrekking over mijn bestelling was duidelijk en levering was snel en conform afspraak. Dus voor herhaling vatbaar; ga zo door!

Snelle levering!

Nieuwe hockeyschoenen besteld en 2 dagen later waren ze in huis. Helemaal super!

Ajax broekje voor kids thuis besteld en m'n dochter is heel erg blij ermee. Snelle levering

Snel verzonden

In de avond besteld en de volgende dag in huis. Mijn zoontje is heel erg blij met zijn nieuwe Ajax outfit.

Dramatische klanten service

Product defect bij levering. Zelf contact met fabrikant opgenomen om te checken of ik alles juist had gedaan en die gaven aan dat het artikel defect was en aanvraag voor vervanging kon doen. Aangezien artikel nieuw was heb ik running direct contact voor retour melding, maar ik moest het maar naar de fabrikant sturen qant die gaven dot aan. Aankoop annuleren kon niet dan moest ik het defect melden als ik het niet wilde regelen met de fabrikant en zouden zij dit wel doen, maar kon ik erg lang wachten voor ik het retour had. Kwam over als een gevalletje bedankt voor je geld en zoek het maar uit!

Mooie kleding

Bestelling ging matig .

Ik kon niet met creditcard betalen. En terugzending gedeelte zelf betalen. En het duurt lang voor ik mijn geld weer terug heb.

Had 2 paar voetbal kousen voor mijn kleinzoon besteld en kwamen de volgende dag al binnen. Hij is er erg blij mee.

Vlotte levering en netjes op de hoogte gehouden wanneer bezorgd zou gaan worden.

Snelle bezorging

Ruim assortiment en een snelle bezorging.

Gemakkelijk uitzoeken, bestellen en snelle levering. Product voldoet aan de beschrijving

Hele maal prima

Alles volgens afspraak verlopen . tot nu toe ik hoop dat het met de retour zending ook zo gaat

Fijne doorzichtige fles voorzien van niet te hard plastic waardoor dosering van drank prettig aanvoelt, ook de afsluiter is van zacht rubber dat eventueel lekken tegen gaat van drank.

Supergoed

Snel geleverd en goeie kwaliteit !!!

Snelle levering John h

Goeder kwaliteit

Snel binnen

Fijne tennisschoenen

Makkelijk om te bestellen en op de juiste dag bezorgd. Ruim assortiment.

Goede en snelle service!!

Bestellingen geplaatst en gelijk werd het opgepakt.

Snelle levering. Prima produkt.

geen service

Een bestelling geplaatst van 138 euro. De volgende dag krijgen we een cadeautje van 7,50. Op mijn verzoek om deze 7,50 te storten omdat we immers net een bestelling hebben geplaatst, wordt niet eens gereageerd. Niet netjes vind ik.

goede en snelle levering

Nu 3x iets besteld. Alle 3 de keren waren de producten vlot binnen. Ideaal met track en trace zodat je kunt kiezen laat ik het thuis op op een pick up locatie afleveren. Producten waren goed verpakt.

Levering was top

Wel een opmerking. Waarom sturen jullie de factuur niet via de e-mail door. Nog een opmerking over factuur. Ik heb 35 ballen besteld. 25 blauwe en 10 rode derby stars. Dan zie ik dat elke bal apart gefactureerd wordt. Heel vreemd en ik krijg zo een heel onduidelijke factuur.

Snelle service, prima informatie. Lekker bezig!

Precies wat ik verwachtte

Om PassaSports