Filter

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>altijd een snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Beteren product omschrijving. ik had 1 per sokken waar ik dacht dat ik er 3 had.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, prima communicatie!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik heb 2 producten besteld. Een trainingsbroek van Sjeng Schalken en een polo. Broek is perfect! Polo is.een andere uitvoering dan ik had gewild. De naam is volgens mij exact hetzelfde.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle verzending Veel keus</p>

<b>Pluspunten</b><p>zeer korrekt alles mooi op tijd</p><b>Verbeterpunten</b><p>niet van toepassing</p>

<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering, makkelijk retourneren</p><b>Verbeterpunten</b><p>Reviews kunnen wel gegeven worden, maar reviews zijn niet zichtbaar. Ik heb mijn commentaar in elk geval niet teruggezien op de site. Vaak zijn reviews heel handig voor juiste maatvoering!</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering goede service !!

geen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Leuke tenniskleding</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, goed verpakt. prijs kwaliteit prima in orde.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Erg hoge verzendkosten</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Prima levering. Op tijd en de juiste spullen</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling was de volgende dag al bezorgd, netjes verpakt, uitstekende kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Blijven voortdoen op deze wijze</p>

<b>Pluspunten</b><p>Je kan makkelijk een bestelling plaatsen en het wordt snel geleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb geen verbeterpunten of tips voor dit bedrijf.</p>

Pluspunten

Bestellingen voor 22.00 besteld volgende dag thuis. Wat wil je nog meer. De prijzen waren ook super!

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Klantenservice prima. Snelle reactie en duidelijk in welke acties zij ondernemen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Pagina van handbalclub kan duidelijker. Wat is wel en niet verkrijgbaar?</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, met zelfs een gratis product/cadeau</p>

Score: 8

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Genoeg voorraad, snelle levering en qualitiet voor een goedkope prijs

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, top service</p>

<b>Pluspunten</b><p>Altijd snelle levering en duidelijkheid over de prijs. Wanneer een artikel toch niet op voorraad blijkt direct een bericht hierover met de vraag of de overige artikelen wel gewenst zijn.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering zonder verzendkosten. Top.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Pluspunten

Goedkoop prima kwaliteit en snelle levering

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en prima service. Trainingspak was niet in de juiste maat maar had geen retourbon bij het pakket ontvangen. Meteen gebeld en meteen via de mail een nieuwe retourbon ontvangen. Trainingspak teruggestuurd en 3 dagen later het nieuwe pakket in huis. Bedankt!</p><b>Verbeterpunten</b><p>--</p>

Pluspunten

snel behandeld

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner