Filter

Zaalschoen

Goede sortering schoenen. Makkelijk besteld en snel geleverd.

effective & efficient

simple

Mijn ervaring was erg plezierig

Mijn ervaring was erg plezierig, ik ben snel geholpen en mijn bestelling was ook snel binnen.

Heel correct en snel Aan een uitstekende prijs

Heel correct en snel Aan een uitstekende prijs

Heerlijke webshop

Prima artikelen tegen mooie prijzen, fijne aanbiedingen en snelle levering

Goede kwaliteit prijs verhouding. Afspraken voor levering nagekomen. We hadden de schoenen snel in huis.

GE-WEL-DIG

Wow

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering en top produkt

Top tas, stof anders dan gedacht

Tas gekocht voor mijn vriend. Heel handing met de meerdere vakken en netjes met banden aan de zijkant waar een 2L fles in past of scheenbeschermers. De twee vakken aan de voorkant zijn groot genoeg dat er makkelijk een paar schoenen in past en extra kleren In het lange vak passen ook met gemak meerdere hockeysticks.

Perfecto

Supper snelle bezorging!!!

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden met de aankoop die ik heb gedaan de nike tech fleece broek is een goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Schoenen besteld en de volgende dag had ik ze al binnen! Top! Maat 40,5 besteld en ze zitten perfect. Goede kwaliteit. Ik ga zeker vaker hier iets bestellen.

Snelle levering, goed product

Schoenen supersnel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding, schoenen zijn volledig naar wens!

Snelle levering - correcte info

Vele merken onder 1 dag - correcte info & snelle levering

Snelle levering, goede schoenen

Onlangs nieuwe hardloopschoenen besteld bij runningdirect. De schoenen waren super snel in huis, en dat voor een mooie prijs in vergelijking met andere webshops. Top!

Goede prijs en kwaliteit en snelle levering

Snelle levering 's avonds besteld en de volgende dag al geleverd

SNEL

Vandaag besteld, morgen in huis.

Vlotte service

Goede uitleg bij de handballen.

Goede snelle levering Goede beschrijving schoenen

Tout super !

Tout s'est bien passé, livraison le lendemain, tout a été parfait ! Merci !

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Top producten & service!

Ze hebben altijd alle hockeyspullen waar ik naar op zoek ben.

Netjes makkelijk snel betaalbaar

Supersnelle levering

Ik ben heel tevreden. Ik kon snel vinden wat ik zocht, de aanbiedingen waren goed en mijn bestelling werd supersnel geleverd.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner