Filter

Goede service. Duidelijke en heldere communicatie,

Van begin tot eind prima

Super !

Mooi op tijd geleverd in veilige verpakking.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Supersnelle service!

Na bestelling hadden we het artikel de volgende dag al in huis

Snelle en goede service

Binnen 1 dag was de bestelling al binnen. Makkelijke en overzichtelijke site.

Brilliant service

Messaged HockeyDirect with an enquiry about delivery, response was speedy and helpful. Ordered some kit, delivered to UK within a week. 10/10 service.

het was heel leuk

het was heel leuk

Snelle verzending, geen oplossing voor verkeerde maat bitje

Mooi assortiment en snelle verzending. Voor het bitje voor mijn kind heb ik het maatadvies van de fabrikant gevolgd. Het bitje zit niet goed en dat komt volgens de (overigens vriendelijke) klantenservice doordat de maat te groot is. Dat is jammer, want zo’n bitje kost dik 20 euro en nu moet ik er nog een kopen. Ik vind dat ze hadden moeten aanbieden om gratis een kleinere maat op te sturen. Ik heb het maatadvies namelijk goed opgevolgd en zit nu toch met een onbruikbaar product. Over de andere spullen in mijn bestelling ben ik wel tevreden.

Snel ontvangen en naar verwachting.

Goede website, snel geleverd.

Snel geleverd en goedkoop!

Tot nu geweldig

Ik ben nog nieuw, maar het ziet er goed uit!

Super snelle service

Binnen 1 dag de volleybal schoenen van mijn dochter geleverd. Super!

Veel keus en goede service!

Goed aanbod tennisspullen, veel keus en service is goed. Aanrader!

Veel keuze

Veel keuze, bestellen en retourneren gaat makkelijk, informatie over artikelen is compleet.

Kwaliteit

Snelle service en veel mogelijkheden

Correcte en snelle levering.

Prima samenwerking met tennisdirect nl

Tennisschoenen besteld. Binnen een dag geleverd. Prima kwaliteit tegen een scherpe prijs.

ruime collectie, goede service, snel bezorgd

Ik heb voor mijn kleinzoon een voetbalset gekocht waar hij superblij mee is.

snelle levering en alles goed te vinden op de site :)

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Onlangs heb ik de Hoka Ceilo X1 via Running Direct gekocht, ondanks dat mijn maat in eerste instantie niet meer op voorraad was kreeg ik al na 2 dagen bericht van ze dat ze weer voorradig waren. Ben ook zeer tevreden met de kwaliteit en prijs van me nieuwe hardloopschoenen en voldoen ook zeer aan de verwachting zoals de informatie en reviews al voorspelde.

Snelle levering.

Producten zijn snel geleverd en ze voldoen

Snel geleverd, goed verpakt

Ik had twee shirts besteld voor mijn collectie en ze snel geleverd en waren netjes verpakt. Zeer tevreden

Productinfo klopt niet

Productinfo klopte niet dus heb niet ontvangen wat ik hoopte. Zonder van bestellen en verzenden. Heb ondertussen ook nog niet het bedrag van de retour ontvangen.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner