Filter

Super, en snelle levering!

Gisteren een bal besteld voor mijn zoontje zijn voetbal dinsdag en vandaag al binnen!

Top service!

Ik bestelde padelballen. Een blik bleek niet meer onder druk te staan, waar ik achter kwam op de padelbaan. De klantenservice stuurde me direct een nieuw pak van twee blikken op zodat ik binnen twee dagen toch weer met nieuwe ballen kon spelen. Dank voor de fijne service en jullie vertrouwen!

Meedenkend met goede service

Onlangs een trainingspak gekocht. Volgens de site zou je 10% korting krijgen echter de code werd geaccepteerd maar er ging geen 10% van prijs af. Via chat contact met medewerker. Bij hem werkte het wel, maar bij mij niet. Mocht printscreens sturen. Kwam met oplossing om pak te bestellen, ordernummer naar klantenservice te mailen met bericht en dan zou de koring terug gestort worden. Binnen twee dagen het geld ontvangen.. Blij met het pak en de service

Broek past perfect

Super !

2 Mooie pakken bestelt voor mij zoon ! Super !

Had n trainingsset gekocht voor mijn kleindochter Maar de broek was te klein dus die heb ik terug gestuurd en dat is allemaal netjes afgewerkt

Snelle levering en goeie kwaliteit

Super snelle service. Kwaliteit. Geen gedoe.

Dit is al de tweede keer dat ik hier online besteld heb. Ruime keuze ook in wat grotere maten. Let wel op, je dient een maat groter te bestellen dan le normale schoenmaat. Dit geldt althans voor Asics. Ik ben super tevreden weer. Zondagavond besteld, maandag al geleverd. Keurig verpakt. Ga zo door!

Lastig retour/ruil proces

Heb een maatje te klein gekocht. Had een deel afgerekend met tegoedbonnen. Het retourproces, of gewoon omruilen voor een maatje groter, is erg lastig en onduidelijk.

Leveren beschadigde shirts

Shirt opgepropt in een doos, 3 halen erin en niet te retouneren in verband met bedrukking.

Bestelling word snel geleverd

Volgende keer weer bij passasports bestellen,bevalt goed.

Alles naar wens verlopen.

Mijn ervaring; ik zoek uit, bestel, betaal en binnen aangegeven tijd staan de schoenen binnen. Niet meer en minder.

groot assortiment, snel geleverd!

Geweldige service

Via Passasports (zelfde eigenaren als t goed is) een paar schoenen gekocht. De rechter schoen had een klein cosmetisch afwijking. Kreeg meteen een passende oplossing.

Fijne schoenen en goede levering

Ik heb goede ervaringen met Runningdirect.nl. Altijd een snelle en goede leveringen van mijn nieuwe schoenen.

Top snel geleverd en goede service

Levering zoals verwacht

Snelle levering en goede hardloopschoenen. Dit is mijn tweede paar dat ik hier koop en ben zeer tevreden.

Topservice

Dinsdagmiddag half vijf besteld, woensdagmiddag half twee in huis en running met de nieuwe schoenen. Geen poespas, maar bestellen en leveren zonder blabla. Zo hoort het Running Direkt, klasse.

Netjes en correct geleverd

Makkelijke keuze en correcte behandeling

Gevonden , besteld , producten snel geleverd , prima op de hoogte gehouden

Makkelijk maar de moeite waard

Super makkelijk om te bestellen. Snel levering en de schoenen zijn in perfect conditie, echt comfortable

Nette en snelle levering en producten tegen een nette projs

Makkelijk bestellen Goede snelle levering Prijs kwaliteit in mijn geval OK

Snelle levering. Heb produkt moeten terug sturen. Prima afgehandeld en dit voor slechts 2.95 euro.

Bestelling was top,bedankt voor de top service

Vlotte levering en communicatie

Vandaag besteld, morgen geleverd. Deze keer niet maar wel duidelijke communicatie dat er een delay zou zijn van 1 dag door de uitzonderlijke drukte.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner