Filter

prima!!

duidelijke website, snelle verzending

Snel geleverd en goed verpakt. ( vergeten 10% te melden tc zwaanshoek)

De tennistas pakket werd door DHL in het servicepunt in de buurt geleverd. De box was te klein, waardoor het pakket weer werd meegenomen. De klantenservice van TennisDirect is er bij mijn eerste telefoontje snel achteraan gegaan. En heeft dit voor mij uitstekend opgelost waardoor ik het pakket als nog bij een vast DHL servicepunt kon ophalen.

Topservice

Topservice

goede koop

Goede koop, prima kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Duidelijke beschrijving, snelle levering

Fijn product snel in huis

Ik kocht een nieuwe tennisracket op donderdag en had ze zaterdag al in huis. Voldeed volledig aan de productbeschrijving en nog eens in afprijzing ook. Fijne ervaring!

Volgende dag geleverd. Ruime keuze voor concurrende prijze.

Volgende dag geleverd. Producten zijn goed geprijsd.

Mooie aanbiedingen en vlotte verzending

De webshop heeft mooie aanbiedingen in de sale. En de verzending is erg vlot! Zaterdag besteld, zondag verzonden en maandag bezorgd!

Super goed service en zeer snelle levering

Voetbaldirect is een prettig bedrijf om te bestellen. Overzichtelijke website en super snelle leveringen!. Top

Gebruikte schoenen

Normaal heb ik altijd goede ervaringen met tennisdirect. Helaas afgelopen keer niet, ik kreeg schoenen die gedragen waren. Met vuil in de buitenzool en vlekken in de binnenzool. Klantenservice kon ook niet heel veel betekenen behalve terugsturen. Ook geen vervangende schoenen, want die waren er niet meer. Klantenservice was ook niet erg vriendelijk.

Snelle levering, retourneren eenvoudig.

De bestelling werd netjes de volgende werkdag geleverd. Zonder onnodig groot verpakkingsmateriaal. Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld maar retourneren ging heel eenvoudig met bijgevoegd formulier en retoursticker.

Top goede service

Goed bedrijf

Snelle levering,snelle mail reactie.

Prima website

Prima website met kwalitatief goede producten!!

Matig

Schoenen op website aangegeven als 'breed'. Bij ontvangst blijkt breedte standaard te zijn. Geretourneerd. Kwaliteit en levering wel goed.

De spullen zitten allemaal goed

snelle levering, mooi shirt

Mooi shirt besteld, goede kwaliteit/prijs, en supersnel geleverd

Snel

Snel geleverd. Retour gestuurde snel terugbetaald.

Fijne website, goede bezorging. Top!

Een actie als lokkertje, maar vervolgens niet krijgen wat je wilt!

Leuke actie hoor, gratis bedrukt t shirt met naam en nummer. Maar vervolgens krijg ik gewoon het uit t shirt van het Nederlands elftal Hockey zonder enige bedrukking.

Niks op aan te merken

Vlotte bestelling en betaling. Levering was ook helemaal goed. Niks op aan te merken. Alles zoals het moet zijn.

super snel!!

Super snelle en goede levering!!

Snelle levering, super kwaliteit voor een mooie prijs!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner