Filter

Bestelling was top,bedankt voor de top service

Vlotte levering en communicatie

Vandaag besteld, morgen geleverd. Deze keer niet maar wel duidelijke communicatie dat er een delay zou zijn van 1 dag door de uitzonderlijke drukte.

Alles uitstekend geregeld

Zowel inhoudelijk (goede producten van Nike) als procedureel (betaling en levering) alles prima geregeld.

Product naar wens en snelle service

Product naar wens en snelle service

Onpaar geleverd

Onpaar geleverd en retour gestuurd wacht nog steeds op mijn geld is teruggestort. Na mailcontact is alles snel opgepakt en netjes afgehandeld .

proffesioneel

Alles volgens bestelling, geen gezeur of vertraging. Top

Snelle levering. Goed verpakt en mooi product

Snelle levering. Mooi product

Dik tevreden

Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit

Snel binnen, makkelijke site! Ik ga vaker hier bestellen

Alles was goed geregeld, van bestelling tot bezorging. Ik ben erg tevreden. Daarnaast ook erg blij met mijn mooie schoenen!

bestelde stick kwam keurig verpakt de volgende dag binnen

Gelukkig hadden ze nog de stick die we nodig hadden op voorraad en we hadden ook nog een beetje korting ( altijd leuk!). Kwam de volgende dag keurig verpakt binnen. Fijn als je bestelling goed gaat!

Supersnel, correct en keurige levering

Mijn eerste bestelling bij Voetbaldirect.nl is een hele goede ervaring. De levering was supersnel en correct en het bestelde artikel was keurig netjes verpakt. Vooral de snelle levering is een enorme plus omdat andere de bewering, morgen in huis, niet waarmaken. Voetbal direct beweert niets maar levert gewoon.

Overzichtelijk site, leuke aanbiedingen goede spullen.

vlotte en correcte levering

Ik bestelde iets en de dag later was het daar al. Heel blij met deze snelle levering!

Helemaal goed

Pas begonnen met padel,ik heb denk ik de juiste keuze kunnen maken door de prima beschrijving van alle rackets op de site, en geweldig snelle levering savonds besteld de volgende ochtend in huis top.

Mooie schoen maar valt klein.

Schoen bevalt maar valt wel klein. Nu opnieuw besteld

Snelle levering, goed verpakt, mooie bal!

Snelle levering, goeie kwaliteit!

3 korte broeken gekocht. 1 ging er retour. Duidelijke handleiding voor retourze zending.

Maandag schoenen en kniebeschermers besteld, dinsdag netjes geleverd!

Producten zijn vaak goed, maar de klantenservice..

Ik heb meerdere malen bij Padel Direct mijn padelspullen gekocht. Altijd erg tevreden, tot mijn aankoop van Kswiss schoenen eind februari. Na 5 maanden beperkt gespeeld te hebben is de binnenvoering al kapot. Sinds 3 augustus meedere berichten achtergelaten inclusief een foto van de schade. Tot vandaag 12 augustus geen antwoord mogen ontvangen. Ook geen mogelijkheid te achterhalen of mijn berichten zijn aangekomen anders dan een bevestiging dat de 'email' verzonden is.. Erg jammer, zeker omdat ik erg tevreden was..

fijne schoenen maar goed opletten bij bestellen

Er zijn veel variaties met on schoenen. Ik was van mening de waterdichte variant gekocht te hebben. Dus als ik door het gras loop dat ik niet meteen natte voeten heb via de bovenkant. Ik had niet goed gekeken helaas en dus de niet waterdichte variant gekocht. Ik had ze al even gedragen dus helaas kon ik ze niet terugsturen. Ik heb dus daarna de waterdichte variant alsnog maar gekocht. Verder goede levering. Ik heb hier geen contact over gezocht omdat ik de schoenen al aan had gehad.

Perfecte snelle service

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Mooie uitgebreide webshop met attractieve prijzen!

Een ace scoor je perfect bij Tennis direct

Voor het eerst tennisspullen voor mijn jarige schoonzoon bij TennisDirect besteld. Welnu, bestellen en leveren verliep probleemloos. Kortom zoals het hoort en zoals een ieder dat zou willen.

Snelle levering en netjes verpakt.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner