Filter

Altijd prima, snel en volgens afspraak

Website ook duidelijk en overzichtelijk. Hou de prijzen laag en ga lekker door zo

Topservice!

Onze zoon was dolblij met zijn nieuwe Adidas Trainingstop van Ajax. Echter bleek dat er een haper in de top zat. Na een mailtje en een belletje heeft VoetbalDirect een nieuwe opgestuurd en hebben wij de oude retour gestuurd, zodat VoetbalDirect dit bij Adidas kan aankaarten, want de kwaliteit van de Adidas voetbalkleding laat zeer te wensen over! Maar hier kan VoetbalDirect niets aan doen. Zij zorgen in ieder geval voor een perfecte service, snelle verzending en goede prijzen! Hulde!

Correcte levering, naar België 2 dagen , dus prima

mijn eerste kennismaking, prima

It came in the quality I expected, very nice

It came in the quality I expected, very nice

Top en zeer klantvriendelijk bedrijf

Een joggingpak besteld...een maat te klein...zeer snel een maat groter waar helaas de broekrits van kapot was. Na telefonisch contact meteen een nieiwe opgestuurd...kortom een dikke 10 voor jullie

Snelle levering en top kwaliteit!

Top! Snel en goed verpakt. Mama en dochter zeer tevreden!

Geen retourbon

Ik had een te kleine maat besteld en wou de handschoenen terugsturen en een grotere maat bestellen. Er zat geen retourbon in mijn zak dus ik nam contact op met de klantenservice. Jammergenoeg heb ik hier nooit antwoord op gehad waardoor de retourtermijn verlopen was.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Nog steeds niks ontvangen

Na zoveel dagen nog steeds ontvangen ben benieuwd of het nog komt maar wel betaald

Snelle en foutloze uitvoering van mijn bestelling

Besteld vóór Kerstdagen en geleverd zoals vermeld,tegen 30/12.

Snelle levering en goede service

Regelmatig spullen besteld en wordt altijd netjes verwerkt. Als er vertraging is, hoor je dat op tijd en anders komt het gewoon snel binnen.

Ik wacht al dagen op een reactie via de contactpagina

Er regaeert niemand, waarom niet?

Gewoon TOP

Top site, veel voorradig, snelle leveringen.

Goed product vlotte levering

Tretorn al jaren vaste waarde vwb tennisballen, hier redelijk geprijsd en vlot geleverd

Snelle afhandeling en bezorging

prima en snel

heel snel, goede site, scherpe prijs.

Top shop

Goede producten. Ik zocht Nike icon basketball shorts (korte broeken) en die zijn vrij lastig te vinden in NL. Als je ze al vind, zijn ze vaak rond de 45 euro per stuk. Hier waren ze 20 per stuk, maar er was een Kerst sale. Normaal 30 per stuk. Nog steeds hele goede prijs. Snelle levering ook. Had nog nooit hier besteld, inmiddels al 2 bestellingen de laatste week geplaatst.

Kwaliteit met perfecte timing

Telkens opnieuw mooie kwaliteit en op de gegeven datum geleverd. Dit volleybalgezin in zeer tevreden

Fijne hardloopschoenen gevonden die een stuk goedkoper zijn dan in de hardloopwinkel. Ben er heel blij mee!

Snel geleverd, product zoals omschreven, niks op aan te merken.

Gewoon betrouwbaar

Veel keus, digitaal genak. Duidelijke communicatie en snel bezorgd.

erg goed

De bestelling kwam op tijd, het was goed ingepakt en zag er uit zoals ik gedacht had. Wat erg fijn is dat, omdat het nu in de feestmaand valt, de retour periode is opgerekt. Dit stond heel goed beschreven op de site en gaf mij een gerust gevoel.

Voor herhaling vatbaar

superervaring

de afgesproken levertijd en kwaliteit waren super

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede schoenen en snel bezorgd

Makkelijk om goede volleybalschoenen te kiezen. Ze waren ook de volgende dag netjes binnen.

wisselend

Op 20 december heb ik via de site tennisschoenen besteld. Deze zouden worden geleverd via DHL. Ordernummer 101101329890. Tot heden heb ik nog steeds niets ontvangen. Kunt u nagaan waar deze gebleven zijn. De betaling is via ideal gedaan. In het verleden heb ik nooit geen problemen gehad met bestellingen.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner