Filter

Product goed , Bezorging DRAMA

Product wat geleverd is is prima. Maar de bezorging..........product bij ander servicepunt geleverd dan opgegeven . Geen mail gehad wanneer pakket is/wordt geleverd. Geen mail gehad dat pakket ergens anders is geleverd . Zelf alles moeten uitzoeken .

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Super snelle service

Goede hulp en snelle service

Op tijd gekomen.

Ze waren op tijd asn de deur gekloot en gewacht.

Rommelig

Ik vond de website en het bestellen erg makkelijk. Wel jammer dat je vooruit moet betalen en ze niet werken met Klarna of Riverty. Ik heb mijn product helaas moeten terugsturen omdat de productomschrijving dermate vaag was dat ik het verkeerde kreeg. Daarna moest ik zeuren om mijn geld. Dat is erg vervelend. Ook de revieuw die ik over het artikel had geplaatst is niet zichtbaar. Blijkbaar wil men dit soort dingen oppoetsen en worden alléén de goeie revieuws geplaatst. Helaas een vervelende nasmaak, En dit adres laat ik voortaan links liggen.

Snel, goede service

1ste x besteld, zeer tevreden

Ontevreden

Tot op heden nog steeds mijn pakket niet ontvangen en ook nog steeds geen terugkoppeling over status van mijn pakket. Al meerdere malen contact opgenomen. Er is al een onderzoek gestart zal binnen 3 werkdagen terugkoppeling krijgen. Helaas nog steeds geen bericht. Het was een kerstcadeau!!! Hoor graag wat de status is van mijn pakket!! Anders ontvang ik graag mijn geld terug!!

Tevreden

Tevreden, rapide,

Vlotte levering

Prachtige schoenen gevonden!

Top kwaliteit, levering snel

Snel levering. Tip kwaliteit

Prima bal maar helaas niet binnen 24 uur geleverd

Als je besteld volgens de geboden voorwaarden en je krijgt het na de kerst, wat voor diegene die hem zou krijgen, een domper is. Voor de rest uitermate tevreden met het product. Een echte wedstrijdbal.

Topshop

Duidelijk aanbod, snelle afhandeling

Duidelijke site, snel bezorgd.

snel en accuraat

Nee, bestelling al meer dan een week te laat

Wacht al meer dan een week op mijn bestelling die er al moest zijn

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Leuk Kerst cadeau, optijd besteld, bestelling vermist

Vreselijke service. Kerstcadeau op tijd besteld, bestelling vermist geraakt. Schoenen zijn niet meer te leveren. Bestelling vermist. Geen kerstcadeau, ook niet na de kerst. Ontzettend teleurgesteld in de service van tennis direct. Om het wat goed te maken heb ik gevraagd om mijn cadeaubon van €10 in waarde terug te geven ipv een nieuwe cadeaubon. Naast dat zoiets niet zelf wordt geopperd, is mijn verzoek ook afgewezen.

Wat aangegeven staat op de site klopt allemaal!

Heb schoenen besteld. Er stond uitvoerige informatie bij alle schoenen en hoe de maat te vinden. Dit toegepast en zodoende de perfect hardloopschoenen gekocht!

prima en snelle service steeds

steeds tevreden over de service en de levering ruime keuze

Service oké

Prima schoen, snelle verzending

Goede kwaliteit en snelle levering

In de avond besteld ,volgende dag in huis. Pakje van mooie kwaliteit

Goede kwaliteit prijs verhouding

Prima broek voor deze prijs.

Heel erg blij mee

Meteen verzonden, volgende dag binnen. Leuke aanbieding.

Nog geen pakje ontvangen. Waar is het?

Bestelt op 19 december. Alles een bericht van PostNL dat ze nog niks ontvangen hebben. Dus het is nog niet vertrokken bij voetbaldirect.... Ik heb al 2x gemaild, maar geen reactie

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Uitstekende product (tennistas)

Top levering.

Ik ben zo blij met mijn Fallon tennis jack. ik heb nog gekeken bij Wehkamp en daar was het jack niet 48,= euro maar liefst 79,=. Zo blij dat ik niet bij Wehkamp heb gesteld maar bij jullie!!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner