Filter

Ik kreeg tennisschoenen in plaats van voetbalschoenen.

Ik heb dringend nieuwe voetbalschoenen nodig en keek uit naar de levering. Toen ik het pakketje opende was ik erg ontgoocheld. In het pakketje zat een paar dames- tennisschoenen in plaats van mijn paar voetbalschoenen die ik besteld had. Nu moet ik helaas nog langer wachten tot ik eindelijk mijn bestelde paar voetbalschoenen zal kunnen aantrekken...

Goed niks te klagen

Makelijk,snel, goede service

Snelle service en goede kwaliteit

Niet mijn eerste keer dat ik hier bestel. Er is een breed assortiment volleybalspullen. Ik koop zelf altijd mijn Mizuno volleybalschoenen bij volleybalshop.nl. Goede kwaliteit: een aanrader!

Later geleverd dan vermeld op de site

Het artikel zou volgens de site de dag na bestelling geleverd worden. Dit werd uiteindelijk 2 dagen na bestelling. Hierdoor kon ik niet van het artikel gebruik maken op de dag waarop ik het eigenlijk nodig had. Dit is niet de eerste keer dat dit is gebeurd met een bestelling. Verder is het artikel zoals omschreven.

Snel en betrouwbaar

Ruim assortiment, snelle levering.

Beste service

Beste service dat ik heb nog niet gezien

schoenen zijn nog niet geleverd

bestel precies ging prima alleen nog geen schoenen geleverd gekregen, die zitten nog in de molen bij DHL

Zeer slecht. Bestel hier nooit meer

Voor €2200 besteld en na 10 dagen nog niet binnen. Niemand te bereiken als je belt. Drie keer een half uur aan de lijn gehangen.

snel

goed tennisassortiment

Vlot en juist

Snelle bezorging, juiste maten

Bestelling geplaatst 7 dagen geleden en nog niks on5

Heb 7 dagen geleden een bestelling geplaatst en nog niks ontvangen. Krijg maar niks te horen waar het blijft.

Snelle service, mooie kwaliteit bedrukking.

Goed op de hoogte gehouden van levering.

Hele goede service en kwaliteit

Hele goede service en kwaliteit!

IK HEB GEEN ANTWOORD OP MIJN VERZOEK ONTVANGEN

De eerste voetbalschoenen heb ik teruggestuurd omdat ze te klein waren. Hierop heb ik geen reactie ontvangen. Ik wil graag weten wanneer ik mijn geld terugkrijg. Mvg Ivan Gordillo

snel en goed

snel

Ik ben niet tevreden

De Adidas slippers zijn te smal, kan ze niet aan. En het adidas trainingsjack is te groot. Misschien dan toch maar naar de winkel. Graag zie ik een positieve afwikkeling, tot nu toe niks vernomen, zal wel door de drukte komen.

Bezorg tijd komt niet overeen

Staat bij voor 22:00 besteld volgende dag binnen krewg het 2 dagen later pas+ ontbreekt nog wen artikel geen mail over gehad wanneer die wel bezorgd word. Ik zou het enkel aanbevelen ondat ik nergens anders mijn voetbal kleding kan kopen voor amateur voetbal

Snelle levering, bestelde artikel prima!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit van producten

Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit. Prijs-kwaliteit verhouding is ook goed.

Goede ervaringen

Product wordt snel volgens afspraak geleverd. (Net als vorige bestellingen)

Goede deals en altijd snel aflevering

Geen antwoord meer

Ik had contact over mijn verjaardagscadeaubon via KNLTB. Ondanks emailwisseling niet kunnen incasseren.

Slecht

Heb 2 weken geleden iets besteld is nog steeds niet binnen

Fijn dat alles zo onwijs snel geleverd werd! Mijn dank is groot. Mw. Roelvink.

perfect goed geregeld

goed geregeld en netjes verpakt. en om retouren te sturen alles netjes in de doos erbij.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner