Filter

Ik heb nog niks ontvangen en er wordt ook niet gecommuniceerd wanneer de hockeystick wel binnenkomt

Slechte communicatie

Na 4 werkdagen nog steeds de bestelling niet ontvangen

Na 4 werkdagen nog steeds de bestelling niet ontvangen terwijl op de website wordt aangegeven volgende dag in huis

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen

Niets ontvangen

Een week later nog steeds niets ontvangen en geen bericht gehad. Bij melding hierover komt er een reactie, waarbij de hoop dat wij de spullen binnen enkele dagen alsnog krijgen vervliegt. Op het verzoek tot een andere oplossing te komen, dan wel te annuleren volgt wederom geen reactie. Dat deze verzoek tot beoordeling komt, zonder dat wij spullen hebben ontvangen geeft aan dat er nog aardig wat werk verricht dient te worden achter de schermen.

Levering was vertraagd

Is vannacht om 23.38 aangeboden, waar ze vrijdag hadden moeten leveren. De hockeystick gaat terug

niet geleverd

we zijn een week verder en ik heb nog niets ontvangen. Er staat voor 22.00 uur besteld = morgen in huis.

Goede service!

De bestelde voetbalschoenen waren een aantal dagen later afgeprijsd. Het verschil kregen we netjes teruggestort!

Kan niet inloggen

De site gaf de hele tijd aan dat combinatie inlog en wachtwoord niet juist was. Opvragen nieuw wachtwoord gaf aan dat dat momenteel niet mogelijk was. Heel onvriendelijke site. Mogelijk alleen via telefoon zo’n last. Maar inloggen op account blijft al dagen k gewikkeld

Zoals verwacht

Geen antwoord van customer service

Product te klein , geen antwoord , geen terugbetaling, ik wacht nog steeds…

Ik wacht nog steeds

Nog steeds niks ontvangen en geen reactie op mijn mail

Fijne medewerkers aan de telefoon.

Ik kreeg een kortingscode die niet werkte, maar na telefonisch contact kreeg ik een nieuwe die wel werkte.

Ik heb niets ontvangen

Jullie zijn steeds heel erg snel voor het krijgen van een goed review en als je de klantendienst wil bereiken moet je dagen wachten op een antwoord. Ik heb niets ontvangen

Snel geleverd en prima prijs/kwaliteit

het bestelde is keurig verpakt en op tijd bezorgd

Alles naar wens

Lopende actie onjuist uitgevoerd en oplossing is bedroevend

Zie gestuurde e-mails.

Ze kunnen in drukke tijden het werk niet aan.

Levertijden worden niet gehaald en ze sturen zo maar iets , wat niet besteld is. Als je dan een bericht naar de „klantenservice „ stuurt, wordt daar niet op gereageerd. Arrogantie ten top en dan ook nog vragen om een goede beoordeling. Ik doe het niet weer.

Goed geholpen

Product bleek niet leverbaar maar snel een ander voorstel gekregen waardoor het nog mee kon met de levering.

Goed assortiment en snelle levering

Goed assortiment en snelle levering

Pakket komt beschadigd aan

De doos waarin het product verpakt zit valt totaal uit elkaar, echt heel slordig.

Mijn pakket nog steeds niet bezorgd.

Ik heb inmiddels een week geleden een pakketje besteld. Deze was verkeerd gesorteerd en zou later bezorgd worden. Echter krijg ik geen update meer en heb ik nog steeds geen pakket ontvangen.

Snelle en correcte levering

De bestelde goederen werden binnen 24 uur geleverd. Geen factuur ontvangen maar na een telefoontje werd ook dit direct voor me in orde gebracht.

Snel en product goed!

Om PassaSports