Filter

Mooie producten tegen scherpe prijs

Mooie producten tegen een scherpe prijs, fijne website en snelle levering!

Tas kapot, bal wel goed

Ik heb een hmdbal gekocht daar ben ik heel tevreden over. Ook heb ik een tas laten bedrukken met naam alleen 3 van de 6 letters laten bij de levering al los.

.....

VoetbalDirect is een prima site om te bestellen, en snelle levering

Goede service.

Een goede service met een snelle levering. De beste plek voor je handbal spullen

Als aangekondigd wordt: ‘vóór 20u besteld, morgen in huis’, dan moet je je daar ook aan houden!

Zie hierboven

Altijd goede service en de communicatie via wats app is ook super handig!ook altijd mooie korting op loopschoenen .

Is wel goed

Is wel goed alleen even laten weten dat de shirt ‘s niet in Nederland worden gedrukt met naam

Snel geleverd incl bedrukking

Mijn dochter wilde graag een Nederlands elftal shirt, en aangezien ze op talent dat misschien wel niet gaat halen, krijgt ze er 1 van de Sint. En super fijn dat er haar naam op staat!

fijne tennisschoenen

Goede producten voor een goede prijs en een snelle levering

Goede producten voor een goede prijs en een snelle levering

slechte servise

de handschoenen zijn te klein je kunt amper je hand erin krijgen dus terug gestuurd afgelopen vrijdag 27-10-2023 en nog steeds geen reactie gehad geen geld terug € 71,40 of een antwoordt hierop

Slechte communicatie

Schoenen retour gestuurd omdat er 1 kapot was. Niets meer van gehoord. Zelf maar gebeld en geld terug gekregen omdat deze er niet meer waren. Had wel zo netjes geweest om dit te communiceren!

utstekend

Had iets te veel besteld, en is direct recht gezet.

Handig om vanuit thuis te bestellen.

De bestelling die ik gedaan heb, was een cadeau voor één van mijn vrienden en die was blij verrast!

Snel en goed verpakt geleverd

Mooie site, goede producten en goede service!

Altijd netjes optijd geleverd en goede kwaliteit. Duidelijk omschrijving bij de producten waardoor iedereen kan bestellen, ervaren of niet.

Correcte prijs, snelle levering

Correcte prijs, snelle levering

Snelle levering, producten zoals verwacht

Goede snelle levering

Heb mijn pakketje terug gestuurd

Maar heb nog niks terug

Snelle levering en super vestje zit helemaal goed niks mis mee!

Snelle afhandeling!

Heb nog geen gebruikservaring